Centurion Elcykler

Hos Pedalatleten finder du et bredt udvalg af højkvalitetselcykler fra Centurion til knivskarpe priser. Centurion har forenet skønt design med moderne funktionalitet og skabt en række unikke elcykler, der med sine praktiske og sportsorenterede kvaliteter ikke blot dækker dit transportbehov, men som med garanti også kan skabe mere overskud i din hverdag.

På denne side kan du se vores udvalg af elcykler fra publikumsfavoritten Centurion, ligesom du i bunden af siden kan læse, hvad der gør disse til noget særligt.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Kvalitetscykler siden 1980'erne

Det er ikke uden grund, at Centurion er et af danskernes foretrukne cykelmærker. Cyklerne er nemlig udviklet specifikt til at levere maksimal brugsværdi for dig - og netop dette princip kommer dig især til gode, når det drejer sig om deres udvalg af elcykler. 

For elcyklen er pga. sine elektriske komponenter dyrere end den konventionelle cykel, og kan umiddelbart føles som en stor investering. Betragter du dog elcyklen som et alternativ til en bil eller offentlig transport, vil elcyklen tjene sig selv relativt hurtigt ind, da du slipper for at skulle betale benzin, pendlerkort eller lignende.

Med Centurions elcykler er der også skruet helt op for kvaliteten af elcyklens komponenter, så den både leverer på fart, komfort og robusthed. Derfor opfylder en Centurion elcykel også de fleste typer transportbehov - uanset om du er til korte, mellemlange eller lange cykelture

På denne måde leverer Centurions elcykler elementær glæde for den kvalitetsbevidste cyklist, og kan uden tvivl imødekomme dit behov; hvad enten du skal pendle til job, hente børn, handle ind eller blot bruge elcyklen til fritidskørsel. De fleste af vores kunder er derfor ikke i tvivl, om investeringen i en Centurion elcykel var pengene værd, når først de har kørt på den.

 

Centurion: Kvalitet, komfort og elegant design

Centurions elcykler er produceret efter nøjagtig samme opskrift som resten af deres produkter. Siden 80’erne har funktionalitet og design været et af mærkets pejlemærker; Den æstetiske dimension er præget af et afdæmpet og nordisk udtryk, mens fokus fastholdes 100% på at sikre dig den bedste køreoplevelse og at få dig fra A til B både hurtigt og sikkert. 

Det er altså en cykel uden unødvendigt store armbevægelser, men som med visuel finesse sammensætter vedholdende komponenter til en cykel, der gør sit job til perfektion. Elcyklerne fra Centurions værdi findes derfor i den enkelte skønhed og den pragmatiske tilgang til komponenterne, som tilsammen skaber en robust, elegant og vedholdende elcykel.

Netop dette er hovedårsagen til at Centurion har en stor skare af loyale kunder. For det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til cyklen, der gentagende gange får danske cyklister til at prioritere Centurion over andre mærker.

 

Centurion elcykler produceres i Danmark

Centurions elcykler indgår i en alsidig sammensætning af forskellige produktfamilier, hvor hvert produkt er udviklet til noget særegent. Med rig tradition for gentagende at levere kvalitetsrige publikumspleasere, kan Centurion altså drage på over 40 års erfaring i tilblivelsen af elcyklerne. Udover elcykler leverer Centurion også kvalitetscykler i form af retrocykler, sportscykler og citybikes.

Fælles for alle Centurions produkter er, at de er produceret og samlet i Randers af den familieejede danske virksomhed, HF Christiansen A/S. Siden 1903 har virksomheden været hovedarkitekt bag udviklingen af den danske cykelkultur, hvorfor du kan være sikker på, at din Centurion elcykel er samlet af nogle af branchens mest erfarne hænder. 

Udover Centurion varetager virksomheden også andre populære mærker som AvenueBike by GubiMBKNishikiPrincipia og Winther.

 

Centurion og Promovec - et dansk samarbejde

Elcyklerne har et yderligere dansk islæt, da de er udstyret med innovative og bæredygtige elsystemer fra danske Promovec. Promovecs elsystemer og batterier tillader en større fleksibilitet på din elcykel, ligesom de sikrer en god balance mellem motor, styring og batteri for maksimal køreglæde for dig. 

Rækkevidden på Centurion elcykler varierer fra 30 km og helt op til 130 km på en opladning afhængig af størrelsen på motor og batteri. Vi anbefaler at du vælger den batteristørrelse, som bedst matcher dit behov. De fleste af vores kunder foretrækker en batteristørrelse, der svarer til 1-2 opladninger om ugen. Vær blot opmærksom på, at rækkevidden er et vejledende tal. Faktorer som kuperet terræn, vægt på cyklen og din kørestil har nemlig indflydelse på, hvor hurtigt batteriet drænes. 

 

Centurion elcykler - det sikre valg

Vi hader alle modvind og elsker medvind. Tænk hvis hver eneste cykeltur havde garanti for medvind, så ville vi alle have en større cykellyst, og også anvende cyklen til længere distancer i stedet for brug af bil eller offentlig transport. Det er her at Centurion elcykler kommer ind i billedet.

Centurion elcykler giver dig en cykeltur med medvind hver gang. Du får motion uden at blive overanstrenget, den stejle bakke virker ikke længere uoverskuelig, cykelturene bliver måske længere men også hurtigere, og så bliver du ikke forpustet og svedig på samme måde. Kort sagt, så er Centurion elcykler med til at skabe mere effektivitet i hverdagen.

Centurions elcykler er designet ud fra modellerne Basic E og Zero E, som begge er moderne sportselcykler.

Basic E er en klassisk sportscykel, som er udstyret med en kraftig frontmotor, der sikrer en effektiv og komfortrig cykeltur. Zero E er udstyret med en sporty baghjulsmotor, der giver dig garanti for den ultimative elcykel til dig, der ikke vil nøjes med hvad som helst.

Det er ikke svært at blive forelsket i tanken om en elcykel til din hverdag. Det er dog straks sværere, at vælge den helt rigtige elcykel. En elcykel har mange specifikationer og den skulle gerne give dig medvind på cykelstien i mange år.

Men hvorfor er det at netop en elcykel fra Centurion er det sikre valg? Det kan vi faktisk give dig hele 7 grunde til:

  1. Dansk design og kvalitet
  2. Lydsvag og stærk friløbsmotor
  3. DK’s bedste garanti på batteri og motor
  4. Motorrækkevidde op til 130 kilometer
  5. Batterier og reservedele er på lager i minimum 8 år.
  6. Service udføres altid af uddannede fagfolk hos Pedalatleten
  7. Elsystemet er forseglet og udviklet til det danske klima.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken elcykel du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide til dit valg af elcykel. Du kan desuden også læse, hvordan du finder det rette elcykelbatteri.

 

Bestil din Centurion elcykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. Se f.eks. den moderne Centurion basic elcykel til herrer, eller den stilrene Centurion zero til damer. På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. 

Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette. Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer). 

Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garantihvis du kommer til et årligt serviceeftersyn. 

 

Prismatch og service på din Centurion elcykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykelbatterier, elcykler og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent, matcher vi derfor denne pris. 

 

Få profesisonel rådgivning om Centurion elcykler

Er du i tvivl om, hvilken elcykel du skal købe? Eller har du spørgsmål til Centurions elcykler? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring!

Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13