Loader countdown til black friday

Centurion Elcykler

Hos Pedalatleten finder det et bredt udvalg af højkvalitetselcykler til knivskarpe priser. Elcykler er kommet for at blive, og flere og flere har gjort elcyklen til sit foretrukne transportmiddel. Der findes elcykler til enhver smag, og Centurions elcykler er både praktiske og sportsorienterede.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Kvalitetscykler siden 1980’erne

Centurion er et af mærkerne der produceres af den danskejede familievirksomhed, HF Christiansen i Randers. Pejlemærket for Centurion er det samme som i 1980’erne – funktionalitet og design.

Alle Centurion elcykler er kendetegnet ved afdæmpet skønhed og kvalitetsrige komponenter, som giver dig den ideelle hverdagscykel, der byder på både komfort, fart og glæde.

Centurion elcykler er kendt og elsket af danskerne. Syv ud af ti danskere kender Centurion og ni ud af ti kender mærket. Der er derfor ingen tvivl om levering af høj brugsværdi til de danske cykellister, og derfor er Centurion elcykler også blevet kendt for den stabile og pålidelige elcykel.

Centurion elcykler er kendetegnet ved nordisk æstetik og effektiv køreglæde

Uanset om du er til korte, mellemlange eller lange cykelture, så er en Centurion elcykel det oplagte valg.

Med sin nordiske æstetik, innovative elsystem fra danske Promovec, høje komfort og kvalitetsfunktioner er Centurion elcykler blevet ét af de mest populære mærker indenfor elcykler. Centurion elcykler udmærker netop ved den enkelte og stilrene fremtoning samt sit funktionelle design.

Vi hader alle modvind og elsker medvind. Tænk hvis hver eneste cykeltur havde garanti for medvind, så ville vi alle have en større cykellyst, og også anvende cyklen til længere distancer i stedet for brug af bil eller offentlig transport. Det er her at Centurion elcykler kommer ind i billedet.

Centurion elcykler giver dig en cykeltur med medvind hver gang. Du får motion uden at blive overanstrenget, den stejle bakke virker ikke længere uoverskuelig, cykelturene bliver måske længere men også hurtigere, og så bliver du ikke forpustet og svedig på samme måde. Kort sagt, så er Centurion elcykler med til at skabe mere effektivitet i hverdagen.

Centurions elcykler er designet ud fra modellerne Basic E og Zero E, som begge to er moderne sportselcykler.

Basic E er en klassisk sportscykel, som er udstyret med en kraftig frontmotor, der sikrer en effektiv og komfortrig cykeltur. Zero E er udstyret med en sporty baghjulsmotor, der giver dig garanti for den ultimative elcykel til dig, der ikke vil nøjes med hvad som helst.

Det vil sige at elcyklerne fra Centurion både er praktiske men også sporty – det sætter en helt ny standard for den moderne hverdagscykel.

Centurion elcykler – det sikre valg

Det er ikke svært at blive forelsket i tanken om en elcykel til din hverdag. Det er dog straks sværere, at vælge den helt rigtige elcykel. En elcykel har mange specifikationer og den skulle gerne give dig medvind på cykelstien i mange år.

Men hvorfor er det at netop en elcykel fra Centurion er det sikre valg? Det kan vi faktisk give dig hele 7 grunde til.

  1. Dansk design og kvalitet
  2. Lydsvag og stærk friløbsmotor
  3. DK’s bedste garanti på batteri og motor
  4. Motorrækkevidde op til 130 kilometer
  5. Batterier og reservedele er på lager i minimum 8 år.
  6. Service udføres altid af uddannede fagfolk hos Pedalatleten
  7. Elsystemet er forseglet og udviklet til det danske klima.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken elcykel du skal vælge eller har spørgsmål til funktionaliteter, så kan du læse vores guide til elcykler.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13