Christiania Bikes

Har du overvejet at anskaffe dig en Christiania cykel? Her på Pedalatleten.dk forhandler vi klassiske Christiania cykler i topkvalitet. Vores cykler giver dig en helt anden fleksibilitet i hverdagen end en traditionel cykel og løser mange opgaver med lethed.

Vores Christiania cykler har et charmerende udtryk, som skaber entusiasme og cykelglæde – og børnene elsker dem.

Køb din nye cykel her eller kig forbi vores butik på Østerbro og prøv en tur på en af vores klassiske cykler. Vi tilbyder selvfølgelig prismatch på alle vores Christiania cykler!

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Historien om Christiania cykler

Christiania cykler er en dansk opfindelse af iværksætteren Lars Engstrøm. Den første Christiania cykel blev samlet helt tilbage i år 1978 på et gammelt militærområde på Christiania – derfra navnet. Lige fra starten ønskede man med Christiania bikes at bygge en cykel, der ikke skulle transportere mennesker, men i stedet ting for både private og ikke mindst erhvervsfolk. Man kan derfor i dag roligt kalde disse cykler for de mest populære ladcykler i verden.

Børnefamiliernes yndlingscykel

Siden sin grundlæggelse er Christiania cyklerne løbende blevet udviklet, hvilket betyder, at der i dag findes mange forskellige varianter af den originale cykel. 

Selvom disse cykler blev udviklet til små erhvervsdrivende bruges de fleste Christiania cykler særligt at personer i storbyer som København, Århus, Aalborg og Odense.

Med sin store plads er Christiania cykler nemlig særdeles velegnet til at transportere alt fra børn til indkøbsvarer og meget mere. Det er særligt derfor at mange børnefamilier vælger at anskaffe sig en Christiania cykel. Selv danske kronprins Frederik er blevet set køre rundt i Københavns gader på en Christiania cykel.

På trods af sin relative store størrelse er Christiania cykler både behagelige at køre på, samt nemme at styre, hvilket er en af grundende til, at de er blevet så populære herhjemme. Med sine mange anvendelsesmuligheder hjælper en Christiania cykel kort sagt med at gøre hverdagen meget lettere for rigtigt mange familier og hele kloden.

Derudover så gør cyklens tidløse design også, at de aldrig går af mode. Du behøver derfor ikke at frygte, at du hurtigt skal ud og anskaffe dig den seneste nye model. En Christiania cykel er ligesom mange andre cykler her hos Pedalatleten en rigtig god langtidsholdbar investering.

Christiania cykler er en af verdens mest populære storbycykler

Det er heller ikke kun i Danmark, at Christiania cykler er ekstremt populære. I dag findes der Christiania cykler i langt de fleste storbyer i Europa og USA. Og efterspørgslen er stadigt stigende!

Der findes i dag masser af selvstændige, som er dybt afhængige af at have deres Christianiacykler. Disse bruges ofte ved både festivaler, koncerter og andre offentlige begivenheder.

Herhjemme bruges de særligt til at fragte eksempelvis øl- og pølsevogne.

Få flere fede fordele når du køber din Christiania cykel hos os

Når du køber din cykel hos os, får du ikke bare en cykel af allerbedste kvalitet – du får også en lang række øvrige fordele.

Alle vores cykler leveres nemlig 100% samlet til din hoveddør. Vi står også altid klar til at hjælpe dig med både at indstille din cykel, så den passer helt perfekt til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model, der passer bedst til dig og dine behov, kan vi også hurtigt hjælpe dig i den rigtige retning. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder i forhold til at finde den helt rette cykel.

 Derudover er alle vores produkter selvfølgelig omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges, så den gælder hele 6 år. Således sikres du imod ubehagelige overraskelser, og skulle der mod forventninger opstå problemer med din nye cykel, står vi altid klar på vores værksted til at hjælpe dig.

Vi tilbyder ydermere prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en de Christiania cykler, vi har til salg, billigere hos en anden dansk forhandler, tilbyder vi at matche konkurrentens pris.

Du skal blot tage fat i os og fortælle, hvor du har set, at cyklen kan købes billigere henne.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13