Conway

Tyske Conway leverer et bredt udvalg af kvalitetsrige cykler, der især egner sig godt til dig, der gerne vil have fart og komfort, også selvom du foretrækker at underlaget består af græs, jord og grus. Conways elcykler egner sig godt som din sporty, robuste og hurtige kompagnon, og endda til en fair pris. Alle Conways cykler er designet til at skulle efterkomme sportslige behov, hvor særligt Conway E-Mountainbikes nemt klarer selv de hårdeste miljøer.

Se vores udvalg og find cyklen, der giver dig køreglæde helt ud til fingerspidserne.

1 til 32 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vedholdende cykler produceret i Tyskland 

Conway er allerede en velkendt aktør på det tyske marked. Med et bredt udvalg af robuste og vedholdende cykler, lever Conway op til tyske producenters ry for at producere topmoderne og kvalitetsrige cykler.

Conway har gennem en årrække skabt køreglæde blandt vores tyske naboer sydpå. Med stor succes har de formået at skabe en yderst populær forretningen  i det tyske, og nu satser de på at kunne skabe samme succes, når de rykker denne respektable gesjæft nordpå, til glæde for de danske cyklister.

Opskriften på succes er simpel: Conway leverer cykler, som er specialiseret til en særlig brug og med dig i centrum. Til en fair pris får du altså en cykel, der gør lige netop hvad den skal. Uanset om du er ude efter en traditionel Mountainbike, eller du hellere vil have hjælp af påsat motor på de sporty E-Citybikes eller E-Mountainbikes.

Med en cykel fra Conway får du en cykel, som gør selv de hårdeste miljøer legende lette at komme igennem. De egner sig derfor særligt godt til både dig, der vil lægge landevejen bag dig og give den gas i hårdt og ukendt terræn, men også til dig, der gerne vil glide hurtigt og ubesværet gennem byen.

 

Sporty elcykler med velkendte kvalitetskomponenter

Conway byder på en række kvalitetskomponenter - Langt størstedelen har f.eks. installeret Shimano gear og brede punkterfri Schwalbe dæk. Ser vi på Conways elektriske cykler, har langt størstedelen installeret elsystem og motor fra det populære og performance-rettede mærke Bosch.

De topmoderne komponenter udgør tilsammen en bred vifte af cykler og elcykler, der vil give dig køreglæde helt ud til fingerspidserne. De enkle og rene linjer giver et råt og sporty udtryk, hvilket også forplanter sig i cyklens performance.

Men cyklerne fra Conway gemmer på mere end sit rå udtryk, der skabes af de robuste komponenter. Du vil opdage, at cyklerne trods deres rå udtryk, gemmer på en blødere side, da faktorer som stødreducerende affjedring, behageligt sæde og ergonomiske håndtag giver dig en blid og behagelig køreoplevelse. Uanset terræn.

Så er du glad for at tage smutveje, også selvom de er belagt af grus? Bruger du din fritid på at fræse op og ned af alle slags veje på land og i skoven? Og er du typen, der ikke lader sig begrænse af hverken vind, vejr eller terræn?

Så kan Conways cykler være noget for dig. 

 

Conway Full Suspension Mountainbikes og e-Mountainbikes

Conway leverer serier af komfortable og effektive cykler, som både skåner ryg, lænd og arme. Flere af cyklerne har nemlig Full Suspension affjedring, hvilket i modsætning til Hardtail betyder, at der både er affjedring i forgaflen og bagstellet.

Se f.eks. Conway WME serien, eller den elektriske pendant fra Conway Xyron S serien. I disse serier er der skruet op for komforten, og du vil derfor ikke i samme grad være mørbanket, efter en tur i det fri.

Fælles for disse to serier er også, at deres stel er lavet af carbon, der gør cyklerne både væsentligt lettere og stærkere. Med et carbonstel får du også et mere stift stel, som giver en bedre og mere effektiv kraftoverførsel under kørsel.

 

Conway Mountainbikes til børn

Skal du have junior med på weekendtur i skoven? Eller trænger I til en fællesaktivitet, som giver vind i håret, sol på kinderne og som sætter adrenalinen i gang? Så har Conway naturligvis også Mountainbikes til børn, så dig og junior sammen kan give den gas i det fri.

Se f.eks. serien af Conway MC 200 og Conway MS 16, der findes med både Hardtail og Full Suspension.

 

Conway E-Citybikes

Conway bruger ikke kun sin knowhow til at skabe robuste og komfortable mountainbikes. Der findes nemlig også en række Citybike elcykler, der nemt og sikkert kan få dig fra A til B i by og på landevej.

Glid gennem trafikken og få glæde af elcyklernes påsatte motor, som får dig til ubesværet at overkomme selv mellem- og lange distancer. Med en central placering af motor i krankboksen får du både en optimal vægtfordeling og et behageligt lavt tyngdepunkt.

Se f.eks. Cairon serien, hvor der både er noget til damer og herrer, såvel som unge og ældre. Conway Cairon fås som sporty elcykel med en anelse mere foroverbøjet siddepositur, der gør det let for dig at give et kraftigt tråd i pedalerne. Conway Cairon fås også med lav indstigning, så du ikke sætter dine hofters fleksibilitet på prøve, hver gang du skal stige af/på cyklen.

 

Bestil din Conway cykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste Conway elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette.

Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer).

Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garanti, hvis du kommer til et årligt serviceeftersyn.

 

Prismatch og service på din Conway cykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykler, elcykelbatterier og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent, matcher vi derfor denne pris.

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik.

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel rådgivning om Conway cykler

Har du spørgsmål om Conway? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring! Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. Her finder du også mere end 50 elcykler til udstilling, som du frit kan tage på en prøvetur.✪ Kundeservice: 70 70 75 13