Cultima

Cultima er et dansk mærke, der hører under Reinhardt Bikes, der har mere end 90 års erfaring med at producere cykler og tohjulede køretøjer. Cultimacyklerne er en kendetegnet ved at være elegant, let og lynhurtigt, altså er cyklerne fra Cultima sprintercykler, som er designet specielt til de danske veje.

Det betyder, at cyklerne er tilpassede til det danske ustadige vejr og asfaltvejene, der er den mest populære vejbelægning på de danske cykelstier og veje. Cyklerne fra Cultima er atletiske i designet og er inspireret af det lynhurtige dyr og sprinter geparden. Alle cyklerne fra Cultima har minimal gnidningsmodstand og optimal aerodynamik, som betyder, at du kommer hurtigt frem på cyklen, både hvis du cykler over korte eller lange afstande.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Når Cultimacyklen sættes i forbindelse med geparden, er det fordi, både geparden og Cultimacyklen er slank af bygning, har adrætte bevægelser og en eksplosiv acceleration og antrit. Det overordnede mål er også fælles for begge, idet målet skal nås hurtigst muligt, og det gælder både på savannen og på cykelstien.

Med en Cultimacykel kan du altså cykle ekstremt hurtigt på grund af udformningen og designet af stellet og hele cyklen, der glider gennem luften og på asfalten. Cultimacyklerne er citybikes og sportsbikes med et nyt twist og en ny fortolkning.

Et andet vigtigt element i Cultimacyklen er kvaliteten. Der er et stort fokus på kvaliteten i alle cykler fra Cultima, da høj kvalitet giver god køreglæde til transporten, som kan være en nødvendighed i hverdagen, og her kan Cultima give et pift til den ensformige transport.

Heldigvis er prisen ikke lige så høj som kvaliteten, og derfor kan langt de fleste få en fantastisk kvalitetscykel, der kan få dig hurtigt fra A til B på en skøn måde til en meget fornuftig pris. Her hos pedalatleten sælger vi Cultimacyklerne fra mellem 5.499 kr. til 7.499 kr., og du får meget cykel for pengene.

Hos pedalatleten forhandler vi flere forskellige modeller af Cultimacykler. Vi forhandler CULTIMA INK, INK 2AUTO, INK 9 og INK 9 Speed og CULTIMA Free 1. Derudover kommer cyklerne i flere forskellige smarte og stilrene farver. Blandt andet fås cyklerne i sort, orange og et mix af mørkegrå og rød.

Ved at købe en Cultimacykel er du sikker på en cykel i høj kvalitet, der giver enorm køreglæde. CULTIMA INK-modellen har nemlig vundet designprisen Red Dot Design Award i 2016. Baggrunden for udnævnelsen var cyklens unikke design og kvalitet, og at cyklen er lidt af en mønsterbryder. Det er en letvægtscykel, der er robust og kombinerer hurtighed, styrke, personlighed og stil, samtidigt med cyklen er helt enkel i sit design med et twist og en klar designmæssig identitet.

Ved at klikke ind på hver enkel model kan du se flere specifikationer som bremsetyper, type af gear, type dæk, kranksæt, sadel og meget mere, så du ved præcis, hvad du får, når du køber en Cultimacykel. Cultimacyklen er altså for dig, der vil komme hurtigt fra A til B på en sporty og elegant måde med fokus på kvalitet, køreglæde og fart.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13