E-Fly

Hos Pedalatleten tilbyder vi et stort udvalg at nye, funktionelle og komfortable elcykler fra det danske elcykelmærke E-fly. E-fly producerer stilrene og brugervenlige elcykler til fordelagtige priser til både damer og herrer. Herunder kan du tage et kig på vores aktuelle sortiment af E-fly elcykler og længere nede på siden kan du læse mere om E-fly og blive klogere på, hvorfor en elcykel altid er en god investering.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

E-fly elcykler: Brugervenlige elcykler designet til det danske klima

E-fly producerer brugervenlige el-cykler, som er designet med det ustadige og blæsende danske vejr for øje. Cyklerne er udstyret med støjsvage motorer og komponenter og tilbehør af højeste kvalitet.  Bag E-fly elcyklerne står familievirksomheden C. Reinhardt, der gennem tre generationer har udviklet køretøjer med stor passion og succes. C. Reinhardt blev grundlagt i 1923 og introducerede i 2009 E-fly elcyklerne. Udover E-fly står virksomheden også bag andre populære cykelmærker, heriblandt Cultima og Norden

E-fly elcykler til damer

Her hos Pedalatleten fører vi et udvalg af E-fly elcykler til damer. En af vores mest populære modeller er Nova Max II. Nova Max II fås i forskellige udvalgte og elegante farver og er et oplagt valg til bycyklisten, der skal transportere sig til og fra arbejde og foretage praktiske gøremål. Modellen er udstyret med 250W centermotor og et display. Cyklen har lav indstigning, en praktisk og stærk bagagebærer, punkterfrie dæk og masser af komfort bl.a. takket være den lækre saddel.

E-fly elcykler til herrer

Blandt vores udvalg af E-fly elcykler til herrer er modellen Via blandt de foretrukne hos vores kunder. Via er udført i stilrent nordisk design og er ligesom Nova Max II udstyret med en stærk 250W centermotor. Cyklen er det oplagte valg til manden, der pendler til og fra arbejde – også over længere distancer. Cyklen har et sporty design med en dynamisk udformning af stellet og en kørestilling, der bidrager til fart og fremdrift. Via er udstyret med et 36V 13 AH Li-ion (468 Wh) batteri, som er et af de mest langtidsrækkende på markedet.

På en elcykel er vind og vægt ingen hindring

Der er et utal af fordele ved at anskaffe sig en E-fly elcykel. I Danmark er en af de mest centrale fordele at det ustadige og til tider blæsende klima ikke er nogen hindring på en elcykel. Elcykel bidrager nemlig med trædeassistance, så snart cyklisten træder i pedalerne. Man kan sågar selv indstille hvor meget assistance man ønskesr og dermed få ekstra assistance på særligt blæsende eller stejle distancer.

På en elcykel er ekstra vægt heller ikke nogen udfordring. Man kan problemfrit transportere børn, indkøb eller andet med sig på sin cykel uden at få sved på panden. Og dette kan være en stor fordel, hvis man til daglig pendler til og fra arbejde og gerne vil have overstået afhentning af børn og indkøb i samme ombæring.

Fleksibel og miljøvenlig transport

En E-fly elcykel er et fleksibelt og miljøvenligt alternativ til at tage bil eller offentlig transport til og fra arbejde. Med en elcykel slipper du for at brænde tid og brændstof af i alenlange bilkøer og du bliver også fri for at skulle trækkes med proppede busser og forsinkelser på den offentlige transport.

Hvis du til daglig cykler til arbejde kender du også til problematikken med at ankommer svedig til kontoret. Også dette kan undgås med en E-fly elcykel. Du får nemlig trædeassistance og slipper derfor for at skulle bruge alt for mange kræfter til arbejde. Trædeassistancen kan som sagt indstilles og derfor kan du også få mere eller minde støtte alt afhængigt af hvor travlt du har og hvor meget motion du ønsker. 

En økonomisk og sundhedsmæssig investering

Mange afskrækkes af at elcykler koster en del mere end en normal cykel, men det er vigtigt at betragte elcykel som en investering på den lange bane. Med en elcykel kan du erstatte transport i bil, tog og bus og således spare penge på brændstof, månedkort eller billetter. Således betaler en elcykel sig hurtigt tilbage. Og transporterer du dig over 24 km. til daglig til og fra arbejde, så kan du få skattefri kørselsgodtgørelse gennem din arbejdsgiver.

En E-fly elcykel er også en investering i din sundhed, da du nu kan tage cyklen alle vegne. Trods trædeassistance vil dette uvilkårligt betyde mere motion i det daglige end ellers.

Vil du vide mere? Så kontakt os!

Har du nogen spørgsmål til en af vores E-fly elcykelmodeller? Så tag endelig kontakt til os. Vi står altid klar til at dele ud af vores mangeårige erfaring og ekspertise. Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller via mail kundeservice@pedalatleten.dk. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage kl. 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13