Early Rider

Early Rider producerer almindelige cykler og løbecykler eller balancecykler til børn. Early Rider har eksisteret i 12 år og har fokus på at udvikle børns motorik og balance så godt og så tidligt som muligt, så børnene ikke skal holdes tilbage fra at komme ud at opleve verden og få en masse oplevelser på cyklen.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Motorik og balance så tidligt som muligt

Ideen og intentionen med Early Rider-løbecyklerne er, at børnene allerede kan bruge dem fra omkring 2-års-alderen, hvor de er i gang med deres motoriske og balancemæssige udvikling, hvor det at bruge Early Rider-løbecyklen i denne alder vil være med til at forstærke deres motorik og gøre det endnu lettere for dem at lære at cykle rigtigt senere hen. Derudover er det både en leg og en god måde at have det sjovt sammen på, og barnet får godt med selvtillid ved at kunne bruge Early Rider-løbecyklen.

Det anbefales, at barnet skal kunne sidde på løbecyklen, og begge fødder kan stå helt nede på foden på begge sider. På den måde sikrer du, at du får den rigtige størrelse til dit barn.

Barnet har altså numsen på sædet og benene på hver side af stellet, præcis som på en helt normal cykel. Forskellen er her bare, at der ingen pedaler, da barnet selv skal skubbe sig afsted på benene. På denne måde kan barnet bruge løbecyklen længe før en normal cykel, og barnet kan få udviklet sin balance på en god og sjov måde, som gør udgangspunktet for at lære at cykle på en rigtig cykel meget bedre senere hen.

Trendy og funktionel

En Early Rider-løbecykel er ikke kun god for dit barns balance, men den er designmæssigt også virkelig fed, trendy og meget æstetisk. Early Rider-løbecyklerne er nemlig en klasse for sig selv og har virkelig ændret cykelverden inden for børnecykler.

Cyklerne fra Early Rider er meget særprægede og adskiller sig meget fra andre slags løbecykler, der ikke har meget med design at gøre. Cyklerne er Early Rider er nemlig meget trendy men også funktionelle, og det smukke er, hvordan motorik, balance og design er kombineret i disse cykler.

Løbecyklerne fra Early Rider har vundet flere designpriser på grund af deres smart udtryk og funktionelle design. Hos pedalatleten forhandler vi modellerne Early Rider Trail Runner i aluminium 14” og Early Rider Road Runner i aluminium 14”, som er til børn i 2-5-års-alderen primært.

Det er begge balancecykler, hvor Early Rider Trail Runner er skabt af letvægtsaluminium og med stærke dæk, der kan klare eventyr på ujævne veje og mere grove terræner med mudder og småsten. Early Rider Road Runner er også skabt af det praktiske letvægtsaluminium men med dæk, der passer bedre til veje og mere blide underlag og fart frem for terræn.

Early Riders løbecykler eller balancecykler, som de også kan kaldes, er altså optimale for de helt små børn, som hurtigere kan blive i stand til at bevæge sig rundt på egen hånd, samtidigt med de får udviklet deres balance og motorik på en helt unik og trendy måde. Dit barn bliver altså udfordret og bedre i stand til at kunne lære at cykle hurtigere og blive mere tryg ved at skulle op på en rigtig cykel en dag.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13