Gazelle

Hos Pedalatleten finder du et stort udvalg af både almindelige cykler og elcykler fra den hollandske cykelproducent Gazelle. Gazelle har igennem de sidste over 125 år produceret cykler af fremragende kvalitet i lette materialer og behagelig udformning. Herunder kan du se vores udvalg af elcykler og almindelige cykler fra Gazelle. Længere nede på siden kan du læse mere om det historiske hollandske brand og dets produkter.

1 til 32 ud af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Gazelle: Ride like the Dutch

Den hollandske virksomhed Gazelle kom til verden helt tilbage i 1892. Igennem de sidste over 125 år er virksomheden Gazelle vokset en betragtelig del – nærmere bestemt fra at bestå af blot to medarbejdere til i dag at være det absolut største cykelmærke i Holland. I 1992 fejrede Gazelle 100-års jubilæum og blev i samme ombæring tildelt en kongelig hæderstitel. I dag sælger Gazelle over 250.000 cykler på årlig basis. Det skyldes at Gazelle gennem de sidste mange år har formået at opretholde en upåklagelig kvalitet på de producerede cykler, som tilmed altid er lette og komfortable.

I 2016 lancerede Gazelle deres første elcykel udført med markedets nyeste og mest avancerede teknologi. Virksomheden Gazelles vision er altid at holde benene fast plantet på jorden og kontinuerligt producere behagelige, sikre, bæredygtige og elegante cykler for alle og enhver.

En Gazelle cykel til ethvert behov

Gazelle producerer cykler til alle slags behov, heriblandt både almindelige cykler og elcykler. Cyklerne produceres i et stort udvalg af materialer, heriblandt aluminium, magnesium, kulfiber og titanium. Særligt Gazelles cykler med aluminiumstel har vunder stor popularitet, da disse har en ganske lav vægt og samtidig er meget modstandsdygtige over for slid. Specielt på elcykler kommer aluminiummet til sin ret, da disse tynges af vægten fra motor og batteri. Derfor bør stellet  på en elcykel være så let som overhovedet muligt.

Når du skal investere i en ny cykel, er der mange ting at tage stilling til. Én ting kunne være hvilket materiale stellet og de forskellige komponenter er udført i. En anden kunne være geartype – skal din nye cykel have indvendige eller udvendige gear? Udvendige gear er et yndet valg blandt folk, der ønsker en sporty cykel, da de ydre gear er lettere og tilbyder flere forskellige gear. Skal din cykel primært benyttes til bykørsel, så vil du typisk have større glæde af indvendige gear, da disse kræver langt mindre vedligeholdelse. Til gengæld er der også færre gear at skifte imellem på indvendige gear. Bremsesystemer er en anden komponent, som du skal tage stilling til. Her findes der både V-bremser og rullebremser, og det kræver lidt research at forstå forskellen. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge os – vi står klar til at dele ude af vores erfaring.

Vælg en elcykel af højeste kvalitet

Gazelle producerer elcykler af højeste kvalitet og altid med komfort for øje. En elcykel støtter cyklisten med trædeassistance således, at man kommer hurtigere frem ved brug af færre kræfter end på en almindelig cykel. Trædeassistancen sætter ind, når man træder i pedalerne. Elcyklens motor får sin strøm fra et batteri og ved hjælp af dette kan motoren give en trædeassistance på op til hele 25 km/timen. Elcykler fås med forskellige typer motorer, sensorer og batterier, og derfor findes der altid en elcykel som imødekommer dine behov.

Du er altid i trygge hænder hos os

Når du handler hos Pedalatleten er du altid i trygge hænder. Vi går et ekstra skridt for at yde den optimale service og give vores kunder den behandling, som de fortjener. Derfor giver vi også altid 6 års garanti på nye cykler købt hos os, så du slipper for overhovedet at skulle bekymre dig om cyklens holdbarhed. For at spare dig for tid og besvær leveres vores cykler altid samlet, og du får altid gratis fragt på cykler, der koster over 3995,-.

Når du handler hos Pedalatleten er du altid garanteret et prismatch. Det vil sige, at hvis du finder en af vores cykler billigere hos en anden forhandler, så matcher vi altid den laveste pris. Vil du vide mere om vores prismatchservice, så læs mere her.

Har du vanskeligt ved at beslutte dig? Så er det heldigt, at du altid for 365 dages fortrydelsesret hos Pedalatleten. Dansk lov dikterer, at kunder skal have 14 dages fortrydelsesret på deres køb online, men vi vil gerne give jer lidt ekstra. Derfor får du hele 365 dage til at beslutte dig i, så du slipper for at træffe forhastede beslutninger. Kunne du godt tænke dig at høre nærmere om fortrydelsesret eller andre af vores handelsbetingelser, så læs meget mere om det under handelsvilkår.

Har du spørgsmål? Så stil dem endelig

Hos Pedalatleten har vi mange års erfaring med cykler, elcykler og cykeltilbehør. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller har du behov for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum er du også meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butik, som ligger ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. Du kan også sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13