Kalkhoff

Kalkhoff leverer en bred vifte af topmoderne elcykler til både herrer og damer, der alle består af kvalitetskomponenter fra øverste hylde, og er til dig, der vil have mest mulig værdi for pengene. Som en driftsikker og vedholdende følgesvend, kombinerer Kalkhoff elcyklen robuste komponenter med elegant design, som giver dig en komfortabel og ubesværet køreoplevelse ud over det sædvanlige. De fleste modeller får energi fra de kraftige og driftsikre motorer fra Bosch eller Shimano, så du er garanteret både høj kvalitet, komfort og fart. Se vores udvalg af Kalkhoff elcykler og lad dig forføre af tysk kvalitet og elegance.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Kalkhoffs tyske kvalitetsstempel 

Tyske Kalkhoff har siden 1919 været kendt for deres grundighed i produktionen af cykler. Kalkhoff lægger nemlig en særlig vægt på sirligt at teste alle produkter igennem, helt ned til mindste detalje. Elcyklerne fra Kalkhoff har derfor undergået en grundig testning af et hold af dedikerede ingeniører, som har sat sig for at optimere enhver lille del af elcyklens performance.

Netop dette gør købet af en Kalkhoff elcykel særdeles attraktivt for dig. For med banebrydende innovation og nogle af de bedste testcentre i Europa, leverer Kalkhoff elcykler, som både kan fragte dig trygt fra A til B hurtigt og sikkert, men som også gør turen ubesværet og behagelig.

 

Elcykler med traditionelle værdier og moderne teknologi 

Kalkhoffs værdi tilskrives i høj grad krydsfeltet mellem de traditionelle værdier og den innovative teknologiske tilgang. Den afspejles ikke kun i den høje kvalitet af produkterne, men også i elcyklernes unikke design. De elektroniske komponenter integreres fuldkommen i cyklen, så elcyklerne fremstår med et minimalistisk udtryk af rene linjer, stilistisk selvsikre farver og et nordisk-inspireret udtryk. 

Elcyklernes design kombinerer på denne måde 100 års erfaring med produktion af højkvalitetscykler og det tyske kvalitetsstempel med en moderne sans for æstetik, som sætter sit positive aftryk på køreoplevelsen.

Kalkhoff elcykler indbyder til hverdags-inspiration og følelsen af frihed, når du mærker vinden i ansigtet uden at skulle kæmpe mod den, og roligt kan køre på landevejen, eller glide gennem trafikken.

Oplev, hvordan du med en Kalkhoff elcykel kan blive inspireret til at køre ruter, du normalt ikke tager eller til at køre en tur væk fra stien. Oplev også glæden ved at kunne køre lange ture, uden at det akkompagneres med at skulle lede efter tilgængelige parkeringspladser, som du ellers skal i en bil.

 

Få glæde af Kalkhoffs højkvalitetskomponenter

Med en elcykel fra Kalhkoff har du med garanti en tro følgesvend til både hverdag og fritid. Alle komponenter er samlet ud fra kvalitetsprincip, som giver dig en vedvarende og robust cykel, der leverer dig fra A til B både hurtigt og sikkert.

Langt de fleste modeller fra Kalkhoff får leveret energi fra en centermotor fra topkvalitetsmærkerne Bosch eller Shimano. Særligt forskellige udgaver fra de populære serier af Bosch Activeline, Bosch Performanceline og Shimano Steps går igen på tværs af de forskellige modeller. 

Fordelen ved disse motorer er ikke kun mærkernes ry for at levere komponenter af allerhøjeste kvalitet. Den centrale placering i krankboksen er også en fordel for din køreoplevelse, da den både giver en optimal vægtfordeling og et behageligt lavt tyngdepunkt.

Med placeringen i krankboksen slipper du desuden også for problemer i forbindelse med afmontering og udskiftning af hjulene, som ellers kan være en udfordring ved for- og baghjulsmotorer.

Motorerne har både rotationssensor og pedalkraftsensor, som giver dig en mere naturlig køreoplevelse. Når du træder i pedalen, registrerer rotationssensoren dit tråd, og aktiverer træddeassistenten. Denne sensor justerer ikke i forhold til, hvor hårdt du træder i pedalerne. Det gør pedalkraftsensoren til gengæld. Derfor får du med denne kombination justeret niveauet af trædeasistancen, afhængig af hvor hårdt du træder. 

Dette kan være en fordel for dig, der vil have en mere naturlig køreoplevelse og lidt mere motion - naturligvis assisteret af påsat “medvind”. Vi anbefaler dog umiddelbart ikke denne type motor til ældre, da det sætter en anelse større krav til cyklistens fysik.

 

Kalkhoff Speed Pedelecs til superpendlerne

Skal du tilbagelægge ekstra lange distancer? Eller er du presset på tiden i hverdagen? Så kan du også overveje Kalkhoffs udvalg af Speed Pedelecs - de absolut hurtigste elcykler.

Speed Pedelecs er samlebetegnelsen for elcykler, der kan levere hastigheder på op til 45 km/t. I langt de fleste tilfælde anbefaler vi de traditionelle elcykler, da 25 km/t for de fleste er nok. Speed Pedelecs finder dog sin berettigelse på de lange strækninger på landevejen, og er for dig, der vil have et alternativ til bilen og den offentlige transport, også selvom ruten er ekstra lang. 

Husk dog på, at det f.eks. er lovpligtigt at køre med certificeret cykelhjelm, når du kører på en Speed Pedelec. Har du brug for en cykelhjelm til din Speed Pedelec, har vi også et bredt udvalg af sikre, komfortable og godkendte pedelec cykelhjelme fra Abus.

Da hastigheden selvsagt er højere på en Speed Pedelec, skal du også være bekendt med de særlige love og regler der gælder for kørsel på Speed Pedelecs.

 

Bestil din Kalkhoff elcykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste Kalkhoff elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette.

Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer).

Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garanti, hvis du kommer til et årligt serviceeftersyn.

 

Prismatch og service på din Kalkhoff elcykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykler, elcykelbatterier og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent, matcher vi derfor denne pris.

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik.

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel rådgivning om Kalkhoff elcykler

Har du spørgsmål til Kalkhoff elcykler? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring! Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. Her finder du også mere end 50 elcykler til udstilling, som du frit kan tage på en prøvetur.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13