Kildemoes

Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af Kildemoes cykler til favorable priser. Herunder kan du finde både herrecykler, damecykler og børnecykler og nede i bunden af siden kan du blive klogere på det danske cykelbrand Kildemoes’ historie og produkter.

1 til 32 ud af 41

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 41

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien bag Kildemoes

Kildemoes havde sin spæde start tilbage i 1942, hvor grundlæggeren Børge Kildemoes begyndte at producere stel til cykler. Efter at have været underlagt materialemangel under krigstiden, begynder udviklingen af Kildemoes for alvor efter krigen, hvor Børge indkøber rør og drejebænk for en sum på 500 kr. Således formår Børge Kildemoes nu påbegynde den reelle cykelproduktion, som foregår i kælderen i hans villa. Børges forretning begynder at tage fart og værkstedet i kælderen erstattet med en egentlig cykelfabrik, som kommer til at ligge på det gamle mejeri i Nr. Lyndelse. Til at starte med var det udelukkende cykelstel, der blev produceret, men fra begyndelsen af 60’erne producerede Kildemoes komplette cykler og knallerter. De daværende Kildemoes cykler blev forhandlet under navnet BKC, der stod for Børge Kildemoes Cykler.

Herfra går det stærkt. I 1975 bygges der en ny cykelfabrik ved siden af mejeriet og i 1984 bliver Kildemoes børsnoteret. I 2005 kåres Kildemoes som Årets Cykel, i 2006 kåres virksomheden som Dansk Superbrand og endnu en skelsættende begivenhed finder sted i 2016, hvor Kildemoes lancerer deres første elcykler.

I dag repræsenterer Kildemoes cykler en lang og stolt tradition for dansk cykeldesign. Når du køber en Kildemoes cykel får du dansk design i kompromisløs kvalitet, som er specielt udviklet til det ustadige danske klima. 

Kildemoes cykler: Liv i bevægelse

Kildemoes vision er at bidrage til et liv i bevægelse for alle og enhver. Derfor skriver deres elcykler sig også naturligt ind i dette manifest, da elcykler mulighed frihed og bevægelse for et endnu større segment end førhen.

Materialevalget udspringer også af overnævnte vision og derfor at samtlige at Kildemoes cykler udført med aluminiumsstel og hjulene med aluminiumsfælge. Aluminium er et særdeles let materiale og derfor at alle Kildemoes’ cykler nemme at manøvre rundt med. Cyklerne er udført med rustfrie elementer, såsom rustfrie eger, møtrikker og skruer, og også kæderne er antirustbehandlede på så godt som alle modeller.

Kildemoes har nu i over 75 år leveret cykler til danskerne og bestræber sig kontinueligt på at imødekomme cyklisternes behov og af denne årsag blev EGOING elcyklerne introduceret. Med EGOING kan du transportere dig behageligt og problemfrit – også selvom du skal cykle lange distancer, transportere tung vægt eller har nedsat muskelstyrke. Du kan se hele vores udvalg af elcykler fra Kildemoes på denne side

Kildemoes cykler udvikles med blik på detaljen

Det er alle de små detaljer og komponenter, der til sammen udgør styrken ved Kildemoes cykler. Forskellige modeller har naturligvis varierende specfikationer, men fælles for alle er, at enhver detajle er udviklet med omtanke. Derfor kan du finde Kildemoes cykler med mangle forskellige slags bremser, heriblandt fodbremser, fælgbremser, rullebremser og skivebremser og du har derfor muklighed for at vælge en cykel, hvis bremseegenskaber matcher dine behov. Tilsvarende findes der naturligvis også cykler med henholdvis indvendige og udvendige gear, som du kan vælge iblandt alt afhængigt af hvad du prioriterer, når det kommer til gearskifte. Næsten alle cyklerne har monteret en godkendt lås, hvilket er et krav fra forsikringsselskabernes side, hvis cyklen skulle blive stjålet.

Når du skal investere i en ny Kildemoes cykel, så brug lidt tid på at sætte dig ind i den pågældende cykels specifikationer. Kun på denne måde er du sikret en cykel, hvis funktioner og tilbehør møder lige netop dit behov. 

Find din kommende herrecykel eller damecykel her

Cykelbrandet Kildemoes producerer cykler til både mænd og kvinder. Vælg mellem mange forskellige serier og modeller alt efter hvad du skal bruge din cykel til. Er du på udkig efter en klassisk bycykel til daglig brug, så er serien Kildemoes Street Casual et godt bud. Street Casual findes både til mænd og kvinder og er en funktionel og let hverdagscykel. Cyklen har en behagelig og let ret kørestilling samt nogle medium bredde dæk, der giver cyklisten mulighed for både at benytte cyklen til bykørsel og i naturen.

Blandt damecyklerne findes også serien Kildemoes Urban Retro, som er en cykel med et retro og sporty udseende, smalle dæk og en praktisk anvendelig aluminiumskurv. Urban Retro fås i nogle smukke og iøjefaldende farver. Blandt herrecyklerne findes der også serien Kildemoes Urban Core, som er en særdeles elegant city-cruiser af en cykel. Urban Core er udstyret med brede dæk og en frontbagagebærer med både klap og elastik til at holde fast på en taske eller lignende.

Kontakt os og hør mere om Kildemoes cykler

Her hos Pedalatleten er vi cykeleksperter og der er intet vi elsker mere end at deler ud af vores mangeårige ekspertise. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller til en given cykel fra Kildemoes, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan tage kontakt til vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage kl. 10.00-15.00. I samme tidsrum er du også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13