Kildemoes Elcykler

Her hos Pedalatleten har vi et stort sortiment af elcykler fra det danske mærke Kildemoes. Bag mærket Kildemoes ligger en over 75 år lang tradition for kvalitetsbevidst cykelproduktion med øje for detaljen. Siden 2016 har Kildemoes produceret elcykler af fineste kvalitet med fokus på funktionalitet og komfort. Her kan du se vores udvalg af EGOING elcykler fra Kildemoes og længere nede på siden kan du læse mere om de mange fordele du kan nyde godt af som ejer af en elcykel.  

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Kildemoes’ historie

Brandet Kildemoes havde sin begyndelse tilbage i 1942, hvor grundlæggeren Børge Kildemoes begyndte at producere stel til cykler. Under krigstiden var produktionen underlagt materialemangel, men umiddelbart efter krigen begyndte udviklingen af Kildemoes for alvor. På dette tidspunkt får Børge Kildemoes indkøbt rør og drejebænk for den anseelige sum à 500 kr. Således kan Børge Kildemoes nu påbegynde den reelle cykelproduktion, som foregår i kælderen i hans villa. Børges forretning tager lynhurtigt fart og værkstedet i kælderen erstattes med en egentlig cykelfabrik, som kommer til at ligge på det gamle mejeri i Nr. Lyndelse. Først var det udelukkende cykelstel, der blev produceret, men fra starten af 60’erne har Kildemoes produceret komplette cykler og knallerter. De daværende Kildemoes cykler blev forhandlet under navnet BKC, der stod for Børge Kildemoes Cykler.

Herefter går det stærkt. I 1975 bygges der en ny cykelfabrik ved siden af mejeriet og i 1984 bliver Kildemoes børsnoteret. I 2005 bliver Kildemoes kåret som Årets Cykel, i 2006 kåres virksomheden som Dansk Superbrand. I 2016 finder endnu en skelsættende begivenhed sted – her lancerer Kildemoes deres allerførste elcykler, som bliver startskuddet på en helt ny æra for det etablerede danske brand.

I dag repræsenterer Kildemoes en lang og stolt tradition for dansk cykeldesign. Når du køber cykler fra Kildemoes, får du dansk design af højeste kvalitet til fair priser.

Kildemoes EGOING elcykler

Men Kildemoes EGOING elcykler imødekommer Kildemoes alle, der har behov for en lettere dagligdag. Med en elcykel er du godt stillet, selv hvis du har langt til arbejde, skal transportere tung vægt eller hvis din muskelstyrke ikke længere er, hvad den har været. På en elcykel får cyklisten nemlig trædeassistance og kan derfor kortlægge større distance ved brug af færre kræfter end tidligere.

Kildemoes EGOING elcykler kommer med forskellige typer motorer, bremser og gear. De mange forskellige valgmuligheder gør det muligt for dig at finde en elcykel, der giver dig lige netop den frihed og support, som du har behov for.

Kom hurtigt og behændigt til og fra arbejde

For mange mennesker der pendler til og fra arbejde kan en elcykel være en kærkommen løsning på daglige forsinkelser på offentlig transport, timelange bilkøer eller meget tidskrævende cykelture over store distancer. Med en elcykel er du fleksibelt stillet. Du er ikke afhængig af ydre omstændigheder og kan selv justere trædeassistancen alt efter hvor god tid du har til at nå frem til destinationen. Med trædeassistance slipper du også for at ankomme svedig på arbejde, da du selv afgør hvor meget belastning du vil lægge i dine tråd på pedalerne.

Der er både noget at vinde sundhedsmæssigt og økonomisk ved at tage elcyklen. En elcykel betaler sig hurtigt tilbage, hvis alternativet er at tage bilen eller offentlig transport. Og husk at du kan få skattefri kørselsgodtgørelse gennem din arbejdsgiver, hvis du bevæger dig minimum 24 km. på en arbejdsdag.

Modstå den danske blæst – selv med ekstra vægt

På en elcykel kan du altid komme fra A til B på ingen tid – fuldstændig uafhængigt af vejret. Det danske klima er som bekendt en utilregnelig størrelse og en stor del af året er landet underlagt særdeles blæsende vejrforhold. Men dette er ingen udfordring, når du transporterer dig på en elcykel. Når du bevæger dig i stiv modvind, får du nemlig masser af støtte fra elcyklens trædeassistance og kan derfor problemfrit bevæge dig fremad uden at skulle bruge ekstra kræfter. Således kan du også sagtens transportere børn og indkøb uden skrupler.

Et liv i bevægelse i alle aldre

Cykling er for alle – også selvom kræfterne ikke længere rækker så langt, som de gjorde tidligere. Med en Kildemoes EGOING elcykel kan du problemfrit og komfortabelt bevæge dig rundt med hjælp fra trædestøtten. På denne måde behøver du ikke give afkald på din frihed og mobilitet, selvom muskelstyrken ikke er hvad den har været.

En Kildemoes elcykel er en investering på den lange bane

Når du køber en Kildemoes EGOING elcykel investerer du ikke blot i en cykel. Du investerer i miljøet, din sundhed og din økonomi. Måske din nyanskaffede elcykel bevirker, at du tager bilen sjældnere, at du får langt mere motion og at du opnår mere luft i dit budget, da du slipper for udgifter ved benzin og offentlig transport. 

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til en af vores Kildemoes EGOING elcykler? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at dele ud af vores mangeårige erfaring. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13