MBK cykler

MBK er et dansk cykelmærke, der producerer kvalitetscykler til dagligdagen, hvad enten du er ude efter en sportscykel, en citybike, elcykel eller juniorcykel. MBK har et stort sortiment af forskellige slags cykler, som er tilpasset til det danske vejr og de danske veje – de kan altså holde til alt slags vejr. MBK-cykler er en del af HF Christiansen, der er Danmarks største producent af cykler, der holder til og producerer i Randers. Du kan altså være sikker på dansk kvalitet.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

For MBK-cyklerne er kvaliteten i fokus, og alle komponenter og materialer er nøje udvalgt og med en geometri og udformning, der sikrer dig god fart under dækkene og køreglæde. En af mantraerne for MBK er, at hverdagen skal blive lettere med en god cykel, der nemt og bekvemt kan få dig fra A til B, uden at du skal bekymre dig om vedligeholdelse og slitage på cyklen.

Derfor er der blevet fokuseret på at bruge kvalitetsrige komponenter, men også komponenter der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget for dig.

En smart cykel, du kan regne med

Hvis du er på udkig efter en hverdagscykel, du altid kan regne med, er en MBK-cykel et oplagt valg for dig. Hvad enten du skal i skole, på arbejde eller på tur ind til byen eller på vennebesøg, fragter MBK-cyklen dig hurtigt hen til din destination.

Det gode ved cyklerne fra MBK er, at du får god kvalitet for pengene, og her hos pedalatleten har vi altid ekstragode priser på mange forskellige cykler fra MBK. Du kan altså få en god og stabil cykel til en fornuftig pris. Cyklerne har et sporty og moderne udtryk, og der findes mange loyale kunder til MBK-cyklerne rundt omkring. Cyklerne holder længe, og derfor vender MBK-brugerne ofte tilbage igen og igen.

Hos pedalatleten har vi et stort udvalg af forskellige cykler til MBK. Du kan altså være helt sikker på at finde en cykel, der passer perfekt til dit behov og dine ønsker. Vi forhandler disse modeller: MBK Airborn, Airborn 1, Airborn 2, Airborn Elcykel dame og herre, MBK Sirius 1, MBK Cheyenne 650B, MBK Concept, Concept 6Six, Concept Premium 16sp til herre og dame, MBK Nobly, MBK Octane til herre og dame, MBK Smogbuster, Smogbuster 1 og Smogbuster 2 til herre og dame, MBK Vitesse 1, Vitesse 2 og Vitesse 3 til herre og damer, MBK Girlstyle til piger og MBK Mud XP til piger og drenge.

Den perfekte cykel til lige præcis dig

Når du klikker ind på hver enkel model, får du flere oplysninger at se, blandt andet specifikationer som geartype, hjulstørrelse, bremsetype, sadeltype, kranksæt, dæk og så videre.

På den måde kan du sikre dig, at den cykel du køber, er præcis sådan, som du vil have den. Hvis du har brug for hjælp og vejledning til, hvilken MBK-cykel der er oplagt til netop dig og dine behov, så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik på ved Østerport station. Her kan du få lov til at prøve cyklerne og få en god snak med os omkring, hvad der er vigtigt ved en cykel for dig.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13