Raleigh

Raleigh er et cykelbrand med masser af både ånd og historie. Brandet har igennem mere end 100 år stadfæstet sig som et af de førende cykelmærker. Raleigh har gennem årene bragt et væld af forskellige modeller på banen, men mest kendt er deres klassiske Tourist de Luxe, som stadig den dag i dag farver bybilledet. Her på siden kan du se vores store udvalg af Raleigh cykler til både kvinder og mænd, og så kan du læse mere om cykelbrandet og dets populære modeller.

29 vare(r)

pr. side

29 vare(r)

pr. side

Raleigh: Klassiske og ikoniske kvalitetscykler

Cykelmærket Raleighs historie begynder i 1887 i Nottingham, England. Med så mange år på bagen er Raleigh et cykelbrand, der har fulgt mange mennesker gennem hele livet. Raleigh blev grundlagt af Sir Frank Bowden, der havde fået øjnene på for glæden ved cykling og for dens mange sundhedsmæssige fordele. Gennem tiden har Raleigh samarbejdet med og sponsoreret talrige sportsfolk i forbindelse med store konkurrence som OL og Tour de France. Cykelmærket har altid været fremme i skoene hvad angår nytænkning, og mange nye cykelmodeller er blevet introduceret siden brandets grundlæggelse, heriblandt deres i dag velkendte Chopper.  I 1990’erne var Raleigh sågar den først britiske cykelproducent, der begyndte at masseproducere el-cykler. 

Raleigh blev grundlagt i England, men bliver på det danske marked produceret af HF Christiansen, som er Danmarks største cykelproducent. Siden 1999 er Raleighs klassiske Tourist de Luxe cykel blevet samlet i Randers, hvor HF Christiansen har hovedsæde. Modellen Tourist de Luxe er Raleighs mest populære cykel, men gennem årene har cykelmærket fået stablet en række klassikere på benene.

I dag er Raleighs cykler ikoniske og selvom cyklerne til stadighed i dag designes med det klassiske retrolook, så er cyklerne løbende blevet optimeret til nutidige behov. Cykelmærket Raleigh repræsenterer elegante og komfortable kvalitetscykler i klassisk design, som er modstandsdygtige over for dansk vind og vejr.

Vores mest populære Raleigh cykler

Der er særligt nogle af vores Raleigh cykler, som vores kunder altid falder for. Heriblandt findes naturligvis den klassiske Tourist de Luxe, men også andre og mindre ikoniske Raleigh modeller er at finde blandt vores bestsellere.

Raleigh Shopping er en af dem. Shopping er en praktisk og komfortabel shoppingcykel. Et oplagt valg til cyklisten, der pendler til og fra arbejde og som gerne vil kunne klare de daglige gøremål i samme ombæring. Raleigh Shopping findes både til kvinder og mænd.

En anden bestseller er Raleigh Essex. Essex er en stilren og elegant hverdagscykel med masser af praktiske egenskaber. Den klassiske Essex fås også i en el-version. Essex elcykel har bibeholdt sit enkle og elegante look, men er udstyret med et batteri, som på diskret vis er gemt væk i kædekassen. Essex elcykel er en ekstremt elegant elcykel med lækre detaljer, såsom en smuk Brooks lædersadel og læderhåndtag. Essex findes både til kvinder og mænd.

Raleigh cykler fra 2020

Raleigh er et brand med en rig historie, men også et cykelmærke med fingeren på pulsen. Derfor opdaterer Raleigh deres modeller hvert evigt eneste år. Der findes naturligvis allerede Raleigh modeller fra 2020, og dem forhandler vi også her hos Pedalatleten. Find dem i vores sortiment af Raleigh cykler.

Er et godt tilbud vigtigere for dig end hvilket år en cykel er produceret, så tag et kig på vores outlet, hvor du altid kan finde gode tilbud på nogle af vores lidt ældre modeller – som naturligvis stadig er splinternye.

Du er i gode hænder hos Pedalatleten

Når du handler hos Pedalatleten er du altid i trygge hænder. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste vejledning og service. Vi giver altid 6 års garanti på nye cykler, så du ikke skal bekymre dig om cyklens holdbarhed. For at spare dig for tid og besvær leveres alle vores cykler 100% samlet og der er gratis fragt på alle cykler over 3995,-.

Som kunde hos Pedalatleten bliver du altid tilbudt et prismatch. Så hvis du finder en af vores cykler til en lavere pris hos en anden forhandler, så matcher vi altid prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du svært ved at beslutte dig? Så kan du nyde godt af vores 365 dages fortrydelsesret. Selvom man i dansk lovgivning har ret til kun 14 dages fortrydelse på online køb, så vil vi gerne give dig hele 365, så du ikke skal stresse over din beslutning. Du har altså et år til at bestemme hvorvidt du vil beholde dit køb. Vil du vide mere om vores fortrydelsesret eller andre handelsbetingelser, så kan du læse mere om det under vores handelsvilkår.

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at spørge. Vi er eksperter til det vi laver og stiller altid hellere end gerne vores mangeårige viden til rådighed. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage kl. 10.00-15.00. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik som ligger på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

Modellen Raleigh Kent er også blandt vores bedst sælgende Raleigh cykler. Kent er en helt klassisk, simpel og stilfuld citybike optimeret med moderne og praktisk udstyr. Cyklen har et stel udført i aluminium samt 7 indvendige gear, der kræver minimal vedligeholdelse. Kent er udstyret med både hånd- og fodbremse, der giver masser af kontrol. Raleighs Kent-model fås både til mænd og kvinder. 

Andre serier fra Raleigh cykler

Udover vores bestsellere, så byder Raleigh også på mange andre forskellige serier, som hver især er tilpasset specifikke behov. En af disse er Raleighs Darlington cykler. Darlington er en meget funktionel og frisk shoppingcykel. Darlington er helfarvet og har et lækkert og stilrent look. Cyklen er udstyret med både v-bremse og fodbremse og findes både i en herre- og dameudgave.

Modellen Raleigh Devon Road er i en helt anden boldgade. Devon Road er en traditionel racer, med et smukt gedebukkestyr og flotte detaljer. Devon cyklerne er udstyret med kaliberbremser, som er klassiske for racercykler. Devon Road fås med forskellige stelfarver, men altid med sølvfarvede skærme og brunt læder på sadel og styr. Devon Road er et fremragende bud på en retro racercykel til den moderne mand eller kvinde.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13