Raleigh Elcykler

Raleigh producerer klassiske elcykler med fokus på kvalitet, komfort og køreglæde. Elcyklerne er kendt for det stilrene retrodesign og de praktiske egenskaber, der imødekommer moderne behov til både pendling og fritidscykling hos såvel yngre, som ældre.

På denne side kan du se vores brede udvalg af Raleigh elcykler til knivskarpe priser. Længere nede på siden kan du desuden også læse, hvad der gør Raleigh elcyklen unik, og hvorfor den kan være noget for dig.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

 

 

Raleighs retro-moderne design

Alle Raleigh elcykler kendetegnes af det stilrene retrolook, der kun ganske nænsomt ændres i takt med at de køremæssige egenskaber udvikler sig. Karakteristisk for Raleigh er bl.a. gaffelkronen der laves af sammensvejsede rør, cyklernes elegante farver, samt de unikke stafferinger på cyklernes skærme.

Flere af modellerne er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på elcyklen. Er du gangbesværet kan Raleigh derfor være et godt match til dig.

Det karakteristiske design er inspireret af virksomhedens unikke historie, og respekterer arvematerialet ned til mindste detalje. Grundlagt i Nottingham, England omkring 1887, har Raleigh Bicylce Company siden vokset til et af de mest prominente og populære cykelmærker i verden.

Som et af de nu ældste cykelfirmaer har Raleigh knækket koden til at kombinere det klassiske look med moderne funktionalitet og komfort ved en elmotor, for at skabe den bedst mulige køreoplevelse.

Derfor er det ikke nogen overraskelse, at Raleigh har indfundet en speciel plads i danskernes cykelhjerte, hvor de i flere år har stået som et af de bedst sælgende cykelmærker. Det vidner om funktionelle og komfortmæssige kvaliteter helt i top.

 

Raleigh elcykler findes med to typer batterimontering

Raleigh elcykler findes med enten bagagebærerbatteri eller semiintegreret kædeskærmsbatteri. Det vil derfor typisk være batterier til disse monteringer du skal kigge efter, når du skal skifte batteri til din Raleigh elcykel. Skal du til at købe ny Raleigh elcykel, kan det være værd at overveje fordele og ulemper ved de forskellige typer batterier.

 

Bagagebærerbatteri på Raleigh elcykler - fordele og ulemper

Fordelene ved bagagebærerbatteri

Den diskrete placering gør batteriet nem at skjule, f.eks. ved at montere en cykeltaske.

Et bagebærerbatteri kan i samspil med en forhjulsmotor skabe et komfortabelt og afbalanceret tyngdepunkt midt på, som giver en god og sikker køreoplevelse.

Bagagebærerbatterier monteres typisk på elcykler med lav indstilling, hvilket giver frihed ved af- og påstigning. Er du, gangbesværet kan et bagagebærerbatteri derfor være et godt match.

Bagagebærerbatterier er typisk også nemme både at montere og afmontere hvilket kan være en fordel, når du parkerer cyklen og vil tage batteriet med dig, eller skal lade batteriet op. Det er altså både nemt og hurtigt at tage ind og ud.

 

Ulemperne ved bagagebærerbatteri

Man kan ikke montere alle typer af cykeltasker på bagagebæreren. Tyngdepunktet er også placeret højt, som kan påvirke bagagebærerens stabilitet.

 

Kædeskærmsbatteri på Raleigh elcykler - fordele og ulemper

Fordelene ved kædeskærmsbatteri

Kædeskærmsbatteriet har en klar æstetiske fordel, da det stort set er usynligt, og elcyklen derfor ligner en almindelig cykel. Tyngdepunktet placeres midtpå, hvilket giver et lavt tyngdepunkt og stabile køreegenskaber.

 

Ulemperne ved kædeskærmsbatteri

Nogle varianter ikke er aftagelige. Dette kan være besværligt, når du skal skifte batteri. Kapaciteten på denne type batteri er begrænset, da der som regel ikke er meget plads i kædekassen. Derudover kan man heller ikke tilvælge forskellige størrelse batterier til denne løsning, som man kan med andre typer batterier. Skal du længere ture, anbefaler vi derfor som regel ikke denne type batteri.

 

Dansk design og kvalitet

Raleigh produceres og leveres i dag af Danmarks største producent af cykler og elcykler, HF Christiansen. Siden 1999 har det Randers-baserede selskab produceret Raleigh med udgangspunkt i de engelske rødder, men udviklet dem med det danske marked for øje.

Med over 20 års erfaring har HF Christiansen derfor den nødvendige ekspertise til at leve op til den kvalitet du som minimum bør forvente, når du stiger op på en Raleigh elcykel. Et af de kvalitetsstempler som kendetegner samarbejdet, er f.eks. ved stafferingerne på oliebadskasserne, da disse ikke kan laves maskinelt, men i stedet må håndmales.

 

Udover Raleigh leverer HF Christiansen også velkendte mærker som Avenue, Bike by Gubi, MBK, Nishiki, Principia og Winther. Du kan derfor være forsikret om, at din Raleigh elcykel er produceret af kompetente hænder, og at din elcykel leveres i høj kvalitet.

Raleighs elcykler bruger fortrinsvis elsystemer af den danske og bæredygtige producent Promovec. Promovecs avancerede elsystemer sikrer en god balance mellem motor, styring og batteri for maksimal køreglæde.

På styret er et brugervenligt display monteret som du nemt kan betjene med fingrene. Med displayet får du et godt overblik over batteri- og assistniveauer, ligesom du typisk kan vælge mellem 5 forskellige assistniveauer og skifte mellem speed-drive og eco-drive, alt efter hvilken situation du er i, og hvilken type kørsel der passer dig.

 

Komfort i særklasse

På Raleighs klassiske elcykler får du altid en komfortabel køreoplevelse. Elcyklerne har oprejst sidestilling, et bøjet styr som giver dig følelsen af fuld kontrol, ligesom nogle modeller også har affjedret forgaffel som absorberer eventuelle bump.

Derudover får du på en Raleigh elcykel en sikker og stabil køreoplevelse, da elcyklerne typisk har tyngdepunkt placeret i midten, enten ved kombinationen af bagagebærerbatteri og forhjulsmotor, eller ved kædeskærmsbatteri placeret tæt på midten.

Raleighs elcykler kan benyttes til en bred vifte af behov. Hvad end du skal bruge elcyklen til at tilbagelægge store afstande, eller om du blot skal bruge den til at hente børn eller handle ind, er den klassiske elcykel en solid løsning. Med det eldrevne batteri har du altid medvind på cykelstierne og bakkerne bliver intet problem.

Rækkevidden på Raleigh elcykler varierer fra 30 km og helt op til 130 km på en opladning afhængig af størrelsen på motor og batteri. Vi anbefaler at du vælger den batteristørrelse, som bedst matcher dit behov. De fleste af vores kunder foretrækker en batteristørrelse, der svarer til 1-2 opladninger om ugen.

Vær blot opmærksom på, at rækkevidden er et vejledende tal. Faktorer som kuperet terræn, vægt på cyklen og din kørestil har nemlig indflydelse på, hvor hurtigt batteriet drænes.

Læs vores guide til, hvordan du finder det rette elcykelbatteri.

 

Bestil din Raleigh elcykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste Raleigh elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. Se f.eks. de populære modeller som Raleigh Darlington, Raleigh Sussex E2 til damer i både grå og sort, samt Raleigh Essex til både damer og herrer.

På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette.

Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer).

Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garanti, hvis du kommer til et årligt serviceeftersyn.

 

Prismatch og service på din Raleigh elcykel og dit elcykelbatteri hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykelbatterier, elcykler og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent matcher vi derfor denne pris.

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik.

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel rådgivning om Raleigh elcykler

Har du spørgsmål til elcykler eller elcykelbatterier? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring! Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13