Victoria

Tyske Victoria leverer et bredt udvalg af kvalitetsrige elcykler til hverdagsbrug. De er til dig, der gerne vil have en robust og vedvarende elcykel uden at sprænge budgettet. De populære elsystemer fra Bafang, Bosch og Shimano bringer det bedste frem i Victorias elcykler, som du også vil mærke, når du ubesværet glider gennem trafikken. Victorias praktiske, solide og vedholdende elcykler fås i et velassorteret udvalg af modeller og farver. Du finder både modeller med et enkelt og afdæmpede udtryk, mens Victoria også leverer elcykler med en mere prangende personlighed. Se vores udvalg og find elcyklen, der matcher dit behov.

27 vare(r)

pr. side

27 vare(r)

pr. side

Kvalitetsrige elcykler produceret i Tyskland 

Victoria er endnu et eksempel på, at kombinationen af produktion af cykler og Tyskland er et godt match. For evnen til at kombinere stilrene designs med med innovativ teknologi, har forplantet sig dybt i den tyske produktionskultur, og viser gentagende gange sit ansigt, når man støder på de tyske topproducenter. Og her er Victoria ingen undtagelse.

Med en elcykel fra Victoria får du den ideelle kombination af robuste, vedholdende komponenter og topmoderne design, som på elegant vis er udviklet ud fra mantraet om at give dig den bedste cykeloplevelse. En Victoria elcykel fragter dig derfor både hurtigt og sikkert fra A til B, og giver dig også en ubesværet og behagelig køreoplevelse.

Det brede udvalg af topmoderne og kvalitetsrige modeller gør producenten umulig at overse. Hvad enten du er på udkig efter en hurtig og sporty E-citybike, en klassisk og komfortabel elcykel, eller en foldbar og praktisk elcykel, har Victoria modellen til dit behov.

 

Klassiske og universelle elcykler med fokus på komfort

Er du ude efter maksimal komfort og minimalt bøvl, kan de klassiske elcykler fra Victorias eClassic være noget for dig. På eClassics kombineres forhjulsmotor med bagagebærerbatteri som tilsammen giver et velafbalanceret tyngdepunkt og en behagelig køreoplevelse. Forhjulsmotoren giver dig en følelse af at blive trukket afsted, og leverer altid 100% kraft i dit tråd, hvilket sætter minimale krav til, hvor meget du selv skal bidrage for fremdrift. 

Serien af Victoria eClassic elcykler er også designet med lav indstigning, så du slipper for unødig besvær med at stige op på elcyklen. At stige op på elcyklen kræver derfor ingen opvarmning, da du med lav indstigning ikke tvinger hofteposituren ud i ekstremer. Er du gangbesværet, ældre eller blot på udkig efter en elcykel, der i høj grad er praktisk og letter din køreoplevelse, kan de klassiske elcykler fra serien Victoria eClassic være noget for dig.

 

Victoria elcykler med centermotor

Nogle modeller i serierne Victoria eManufaktur, eTouring og eTrekking kommer lige så med samme lave indstigning, men har modsat eClassic centermotor integreret elegant i stellet. Dette giver et mere sporty udtryk, og stiller også større krav til cyklisten end forhjulsmotor. På den ene side får du derfor mere motion på din tur, mens du på den anden side ikke skal bakse med stejle bakker eller modvind på cykelstien, takket være motoren.

På denne måde leverer Victoria universelle elcykler, som kan tackle de flestes behov. Sidstnævnte serier kan f.eks. være en fordel for dig, der skal fragte ekstra kilo. Har du f.eks. brug for en ekstra hånd til at trække en påsat barnevogn, vogn med varer eller lignende, er modellerne i disse serier oplagte. 

 

Glid igennem trafikken med de sporty E-citybikes fra Victoria

Serierne eManufaktur, eTouring, eTrekking og eUrban leder i højere grad tankerne hen på en sporty E-citybike, som kombinerer det bedste fra hurtige elcykler med den komfortable køreoplevelse af en klassisk elcykel. Posituren er en anelse mere foroverbøjet, end på en klassisk elcykel, og er derfor designet til at gøre det nemmere for dig at skabe et solidt tråd i pedalerne.

 

Få glæde af Victorias højkvalitets komponenter

90% af Victorias elcykler benytter Bosch centermotor, hvilket absolut ikke skuffer på cyklens performance. Som et af de absolut bedste elsystem-mærker, leverer Bosch både driftsikkerhed, fart og en behagelig køreoplevelse. 

Fordelen ved Bosch motorer er ikke kun deres ry for at levere komponenter af allerhøjeste kvalitet. Den centrale placering i krankboksen er også en fordel for din køreoplevelse, da den både giver en optimal vægtfordeling og et behageligt lavt tyngdepunkt.

Med placeringen i krankboksen slipper du desuden også for problemer i forbindelse med afmontering og udskiftning af hjulene, som ellers kan være en udfordring ved for- og baghjulsmotorer.

Med kombinationen af både rotationssensor og pedalkraftsensor, får du en mere naturlig køreoplevelse. Når du træder i pedalen, registrerer rotationssensoren dit tråd, og aktiverer træddeassistenten. Denne sensor justerer ikke i forhold til, hvor hårdt du træder i pedalerne. Det gør pedalkraftsensoren til gengæld. Derfor får du med denne kombination justeret niveauet af trædeasistancen, afhængig af hvor hårdt du træder. 

 

Foldbare elcykler til de travle og praktiske pendlere

Pendler du hver dag i myldretiden, kan det også være værd at overveje en følgesvend, der f.eks. ikke fylder hele koupéen i toget. Med Victorias serie eFolding elcykler, får du ikke kun en elcykel som leverer på hastighed og komfort. Det praktiske aspekt opfyldes også til perfektion, idet den er foldbar, og derfor kan fylde minimalt, når du ikke  bruger den.

 

Bestil din Victoria elcykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste Victoria elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette.

Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer). Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garanti, hvis du kommer til et årligt serviceeftersyn.

 

Prismatch og service på din Victoria elcykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykler, elcykelbatterier og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent, matcher vi derfor denne pris.

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik.

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel rådgivning om Victoria elcykler

Har du spørgsmål til Victoria elcykler? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring! Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. Her finder du også mere end 50 elcykler til udstilling, som du frit kan tage på en prøvetur.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13