Abus

1 til 32 ud af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af kvalitetslåse fra Abus

Vi har et stort og mangfoldigt udvalg af cykellåse af mærket Abus. Du kan blandt andet finde skivebremselåse, kædelåse, foldelåse og bøjlelåse. Du kan ydermere finde Abus-låse i mange forskellige farver i vores shop. Derfor kan du utvivlsomt finde en Abus-lås, der passer perfekt til din cykel.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi har jævnligt tilbud på vores Abus-låse. Derfor anbefaler vi, at du besøger vores webshop så ofte som muligt. På den måde kan du holde øje med, hvornår produkterne er på tilbud og slå til, når der er penge at spare.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores Abus-produkter, er du meget velkommen til at give os et kald på 70 70 75 13. Føler du, at du forgæves leder efter et Abus-produkt i vores shop, er du også meget velkommen til at ringe til os, og så hjælper vi dig med at finde det produkt, du er på jagt efter. Hvis vi, mod forventning, ikke har produktet i vores forretning, undersøger vi naturligvis, om vi ikke kan fremskaffe dette.

Cykeltyve har ingen skrupler

I mange år har der været en rigtig underlig mentalitet, når det kommer til tyveri af cykler. Rigtig mange mennesker synes ikke, at det er særligt slemt at stjæle en ulåst cykel, og der findes sågar folk, der mener, at det er selvforskyldt, hvis man får stjålet sin ulåste cykel.

Vi synes naturligvis aldrig, at det er okay at stjæle en cykel, men vi kan heller ikke ignorere, at risikoen for, at man får stjålet sin cykel, hvis denne ikke er låst, er stor.

Derfor bør du altid låse din cykel, og hvis det er muligt, skal du låse den fast til noget tungt. På den måde giver du cykeltyvene så svære betingelser som muligt, og det fortjener de.

Selvom man låser sin cykel, er dette ikke ensbetydende med, at denne ikke kan risikere at blive stjålet. Cykeltyvene har nemlig ingen skrupler, og det hænder, at de smider en stak låste cykler i en varevogn og kører væk med disse.

Lige netop derfor kan det være en stor fordel at investere i en cykellås, der giver dig mulighed for at låse cyklen fast til en anden genstand. En række af de låse, der kan klare denne opgave, er kædelåse, wirelåse og foldelåse.

Abus producerer alle tre typer cykellåse. Se vores store udvalg og find den lås, som passer perfekt til dine behov.

Om Abus

Abus er en tysk producent. Abus står for August Bremicher und Söhne. Virksomheden blev grundlagt i 1924. Dengang var devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet, og denne devise har hængt ved.

Abus er kendetegnet ved at levere moderne løsninger af yderst høj kvalitet. Vi har solgt Abus-produkter i mange år efterhånden, og det vi fortsætte med de næste mange år, hvis virksomheden bliver ved med at producere så gode produkter, som de gør nu.

Spørgsmål angående vores Abus-produkter?

Hvis du har spørgsmål angående vores Abus-produkter, er du meget velkommen til at give os et kald på 70 70 75 13. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning, hvis du kunne tænke dig at se produkterne i 3D. Her kan du også få kyndig rådgivning af vores dygtige personale.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13