Atran Velo

Atran Velo er en svensk virksomhed, som blev etableret i 1937. De producerer udstyr til cykler, såsom støttefødder, bagagebærere og cykelkurve. De går meget op i at producere i en yderst god kvalitet og et smukt stilfuldt design. Deres hjemmemarked er hovedsageligt Nordeuropa, men de sælger også produkter til Asien og Sydeuropa.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

De har 3 forskellige produktkategorier, bærer, kickstands og tilbehør. De designer og producere alle produkterne helt selv, så de sikrer sig de ønskede kvaliteter og det ønskede design. De har ét bestemt mål for virksomhed som lyder på ”Vi vil bare have at cyklister over hele verden let og sikkert kan bære deres pakker og parkere deres cykler”.

I 2017 begyndte Atran Velo at fokusere på nogle flere men anderledes komponenter end de før har gjort. De begyndte at fokusere på ergonomi, funktion, holdbarhed og design. Man behøves ikke at kigge længe efter sit nye cykeludstyr, da Atan Velo har det hele, til favorable priser.

Mange er deres produkter er testet af eksterne parter. De gør en dyd ud af hele tiden at forske på nye kvaliteter, materialekomponenter og nye mulige designs. Dette gør de udelukkende med det formål at de hele tiden kan udvikle dem selv og deres produkter og sammen bringe virksomheden til nye niveauer. På baggrund af dette har Altran Velo oprettet deres eget LAB, altså deres egen afdeling for forskning og udvikling. I dette LAB bruger de tiden omhyggeligt på at teste ovennævnte elementer.

Atran Velos strategi går ud på at kunne udvikle produkter med innovative briller, syn for designet og ideen til funktionaliteten. Før de starter design på nye produkter eller nye projekter, arbejder de rigtig tæt med salgsafdelingen, kigger på kvaliteten og efterfølgende skaber de sammen en oversigt.

De producerer stort set alle deres produkter i materialer som aluminium eller træ, alt afhængig af hvilken produkt der er tale om. Der er dog mange forskellige slags trætyper og aluminium typer. Som kunde til Atran Velos produkter er men sikret en yderst god kvalitet, en lang holdbarhed og produkter der er veldesignet. Ønsker man nogle lækre produkter, hvor prisen ikke er skudt i top, er Altran Velo igen et rigtig godt valg. Man kan på denne side se og læse meget mere om produktsortimentet. Man finder også forskellige tilbud i perioder, så det er med at slå til, hvis man vil have en endnu skarpere pris.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13