Avenue

Avenue er et dansk cykelmærke som har eksisteret siden 1996, og blev stiftet i Randers. Avenue har en en lang årrække produceret cykler og cykeltilbehør til hele verden, og ejer en længere række cykelmærker. Et nøgleord og kendetegn for Avenue er deres gode kvalitet, som kommer til udtryk i deres gennemførte og velovervejeret design, hvor der er tænkt ned til sidste detalje i alt de foretager sig.

Det fremgår tydeligt at Avenue har været på markedet længe, som kommer til udtryk i deres ambition om at bidrage til at skabe Danmarks smukkeste cykler i høj kvalitet. Avenues sortiment af cykeltilbehør spænder bredt, hvor du kan få alt fra store cykelkurve til bremser, der kan optimere dine cykelruter.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Aveunes design passer til den danske cykelkultur

Danskerne cykler som aldrig før og har en kæmpe cykelkultur i forhold til mange andre lande. Det kommer til udtryk ved, at danskerne både bruger vores cykel til dagligt brug, på hobbyplan og til sport. Særligt i de danske storbyer anvendes vores cykel på dagligt plan, hvorfor det kan betale sig at have det helt rigtige cykeludstyr i god kvalitet for at få maksimalt udbytte af ens turer. Avenues lange årrække på cykelmarkedet har skabt gode efterfaringer med at udvikle de bedste cykler og ikke mindst cykeludstyr, som giver ekstra værdi til din cykeltur. Den vedvarende evolution af designudvikling har skabt et fantastisk udvalg af cykeltilbehør, som passer til alle former for cykel-entusiaster.

Køb en formidabel cykelkurv

Uanset om du er mand eller kvinde, så slæbe vi ofte mange ting med os morgenen til dagens mange gøremål. Det betyder vi har en taske med til at passe på vores ting og transporter vores ejendele. Det kan især gøre sig gældende, hvis du skal have dit regntøj med eller har træningstasken på slæb til du har fri fra arbejde.

Du kan med sikkerhed give din cykel et friskt pust med en ny cykelkurv, som gør dine turer frem og tilbage til arrangementer eller dagligdagens gøremål lidt lettere. Avenues cykelkurv er udviklet med en stor træflade, som gør din taske vil stå stabil og sikkert. Cykelkurvens top er designet med en forhøjning af aluminium, som sørger for, at dine ting ikke falder ud undervejs på din cykeltur.

Du kan med fordel købe cykelkurven, hvis du også ofte handler ind, når du er på din cykel. Avenue har lavet deres cykelkurve i flere designs og størrelser, så du kan finde præcis den størrelse, som passer ind i din hverdag og giver dig en bedre cykeltur.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13