Bobike

Bobike er et hollandsk mærke, der producerer barnestole til cykler i allerhøjeste kvalitet. Bobikes design af alle deres varianter er stilrent, let at håndtere og sikkerheden er i top. Bobike ved om nogen, at når man skal have sit barn med på cyklen, er det vigtigt, at de er godt beskyttet, og det er også noget, der lægges stor vægt på i alle deres produkter.

Bobikes barnestole er de mest foretrukne i Europa, og da deres barnestole produceres i Holland, som også er et førende cykelland, stiller dette også store krav til deres kvalitet. Mottoet er ”Simply safe”, som også viser, at det er noget Bobike ikke går på kompromis med.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Bobike har vundet prisen for Bedst i test i Holland af en undersøgelse lavet af de hollandske forbrugeres union, og deres barnestole bliver både designet og produceret i Europa. Bobikes barnestole kan bruges af børn op til 10 års-alderen. Alle barnestolene er godkendt af de europæiske standarder og har fået det højest mulige antal point inden for sikkerhedstests og komfort.

At cykle er en skøn måde at komme rundt på og en god måde at opleve verden på, og dette bliver kun endnu federe, når du kan have dit barn med dig på en behagelig og sikker måde. Bobikes barnestol monteres bagpå på den voksnes cykel.

Designet er udformet således, at barnet sidder behageligt, rart og trygt i sædet, hvor der både er seler til at holde barnet godt på plads i sædet og fodstøtter. Selve sædet er designet således, at det beskytter barnet bedst muligt ved at gå langt op i siderne, så barnet sidder så godt fast som muligt. Derudover er der også fodstøtter på, som er med til at sikre høj komfort for barnet og sikkerhed i form af, at der ikke er nogle løse ben, der hænger ned fra cyklen.

Bobikes barnestole er virkelig nemme at justere og montere på cyklen, og du behøver intet værktøj til monteringen. Når dit barn vokser, kan du let justere på fodstøtte og sikkerhedssele. Derudover er der reflekser bag på sædet, der øger synligheden for dig og dit barn, når I er ude at cykle, når mørket falder på. Det er ikke kun sikkerheden, der er lagt fokus på fra Bobikes side af. Deres barnestole er flotte i designet og fås i mange forskellige farver, afhængig om man er til de mere klassiske farver, eller man er til noget mere farverigt. Se vores lækre udvalg af barnestole fra Bobike lige her.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13