Mixbike

Danske cykellygter i bedste kvalitet

Mixbike er en dansk virksomhed med veldesignet cykellygter. Cykellygterne er produceret i solide materialer som kan holde til det danske vejr. Cykellygterne hos Mixbike opfylder forskellige behov og deres lygter er selvfølgelig godkendt til at kunne bruges i trafikken.

Dog finder man nogle cykellygter i deres produktsortiment, som har et meget kraftig lys, disse lygter ikke er godkendt til at kunne bruges i trafikken. Disse lygter kan bruges til mountainbike eller forskelligt arbejde, hvor der er brug for noget ekstra lys.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Mixbike har et bredt udvalg af cykellygter og der er helt sikkert lygter til hver en smag. Man finder blandt andet lygter som kan monteres og dermed sidder permanent fast eller man kan få cykellygter man kan tage af og på, så man sikrer sig de ikke bliver stjålet. Med cykellygter man kan tage af og på, er de smarte på den måde, hvis man har flere cykler som man skifter i mellem, eller gerne vil have lygterne med sig på farten eller med på ferie.

I dette produktsortiment findes der lygter med flere forskellige funktioner. Man kan købe cykellygter der kører på forskellige slags batterier og man kan købe cykellygter der bliver ladet op ved hjælp af et usb-stik.

Derudover kan man købe cykellygter som har mere en én pære. Nogle lygter købes med én, nogle med to, men hos Mixbike kan man købe lygter med helt op til 5 pære. Dette gør det meget nemmere for bilerne i trafikken at se en og man kan dermed føle sig mere tryg på vejene, når det er mørkt. Der kan også købe lygter med LED-lys eller med almindelig watt. Lygter med watt, fås i forskellige lysstyrker. 

Her på Pedalatleten bliver der i perioder kørt nogle tilbud, så man kan få en endnu skarpere pris på cykellygterne. Normalt ligger prislejet mellem 150 – 300 kroner. Disse cykellygter er langtidsholdbare og bliver produceret i en yderst god kvalitet. Med denne lille investering, kan man føle sig meget mere sikker i trafikken, især i de kolde måneder hvor det har tendens til at regne en del.

Mange bilister kan nemlig godt have tildens til at få et dårligere udsyn fra bilen, når det både er mørkt og det regner. Derfor er cykellygter rigtig vigtige og de kan i sidste ende med at være elementen mellem liv og død som cyklist i trafikken. 

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13