Reelight

Danske cykellygter i bedste kvalitet

Reelight er en dansk virksomhed, der har valgt at specialiseret sig i udviklingen af topmoderne cykellygter. Deres koncept bygger på at lygterne skal være magnetdrevne, altså batterifrie og fungerende ved induktion. Dog producerer de også enkelte batterilygter. Hos Pedalatleten.dk finder du et af markedets bedste udvalg af cykelygter fra Reelight til de skarpeste priser. 

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Reelight tog cykelverdenen med storm

Reelight er grundlagt i 2003, men på trods af sine relative korte levetid, så har de hurtig etableret sig som et af verdens bedste producenter af cykellygter.

Reelight fik allerde sit store gennembrud allerede 2 år efter sin grundlæggelse, ad en undersøgelse påviste at kørelys kan reducere antallet af uheld med hele 47%. I denne undersøgelse deltog mere end 4000 cyklister, og resultaterne gav genklang ud i den internationale cykelverden.

Virksomheden har derfor igennem flere år eksporteret deres mange fantastiske lygter til store cykelnationer som blandt andet Frankrig, Japan, USA og ikke mindst Australien. Fælles for alle deres produkter, er at kvaliteten er helt i top, Reelights lygter er netop udviklet for at sikre, at DU er nemt at få øje på i trafikken, på alle tider af døgnet.

Design og kvalitet går hånd i hånd

Reelight er dog ikke kun et synonym for sikkerhed. De er i ligeså høj grad kendt for deres flotte designs. Reelight har altid været kendetegnet ved de typiske dansk-nordiske designs, der skabet et tidløst udsende.

Virksomheden har derfor igennem sin levetid vunder adskillige priser såsom Eurobike Award i 2008 og 2009 samt ikke mindst Red Dot Award.

Eurobike Awards er en af de absolut største priser man kan vinde. Ved Eurobike Award fejrer man både fremskridt inden for teknologi og ikke mindst designs, og derfor betragtes denne pris som en af de mest prestigiøse i branchen. Indtil videre er der ikke andre danske cykelproducenter, der har været så heldige at vinde netop denne pris.

Red Dot Award er til gengæld en af de mest prestigiøse design-priser man kan vinde som cykelproducent. Red Dot Awards påvirker dog alle brancher og ikke kun cykelbranchen, men også modebranchen, bilbranchen og mange andre. Prisen gives for de unikke designs som ikke er set før, og som kendetegner den verden vi lever i her og nu. En pris som denne har været med til at sætte en tyk streg under, at netop Reelight skaber produkter som passer perfekt til vores tid.

Find din nye cykellygte til den bedste pris

Hos Pedalatleten har vi selvfølgelig haft vores øje på Reelight i lang tid, og derfor er vi også rigtigt stolte over, at kunne have dem i vores produktsortiment. Hos os finder du nogle af deres mest populære produkter såsom deres Relight Go og selvfølgelig deres meget populære model sl120.

Reelight Go er kendetegnet ved stilrene design og sin nemme installation, som ikke kræver noget værktøj. Lygten er pink, hvilket gør at den er ekstra nem at få øje på.

Du kan også vælge at købe deres mest populære lygtesæt, hvilket er deres model SL120. Her får du både en forlygte og ikke mindst en baglygte som ligeledes er hurtig og nem at montere. Prisen er knivskarp og du er derfor sikret maksimal value for money.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13