Sigma lygter

Sigma er en tysk virksomhed, som startede med at producerer cykelcomputere og nu også andre elektroniske produkter såsom cykellygter og puls ure. Virksomheden blev grundlagt i 1988, hvilket gør at de den dag i dag, har også 25 års erfaring med deres produktion.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Deres vision lyder på ”At skabe nogle mere præcise data til cyklisterne end den dengang kendte omdrejningstæller, som kun målte antal omgange som cykelhjulet roterede.” Det lykkedes sigma dengang at udvikle en cykelcomputer og dermed lykkedes deres vision med at skabe mere præcist data til cyklisterne på vejene. Med deres mange års erfaring er det lykkes dem at skabe produkter til en yderst god kvalitet, til gode priser for forbrugerne. 

Sigma er en ung virksomhed, men de formår stadig at blive ved med at udvikle sig. De har fokus på at kunne udvikle innovative kvalitetsprodukter, som skal skabe en høj værdi for kunderne. Virksomheden er meget stolte over deres hold af medarbejdere, hvor hver og en bidrager med succes til Sigma. 

Hos Sigma lyder deres prioriteter på høj kvalitet bevidsthed og kvalitetskontrol, fair pris for innovative produkter og et serviceniveau der altid er i top. Udover deres hovedsæde i Tyskland har Sigma også afdelinger i andre dele af verden, blandt andet USA og Asien. 

Hos Pedalatleten finder man et bredt udvalg af produkter fra Sigma. Man kan købe cykellygter, cykelcomputere og puls ure og forskelligt tilbehør til. Blandt cykellygterne finder man et bredt udvalg og der er helt sikkert lygter til forskellige behov. Man finder blandt andet lygter som kan monteres fast på cyklen samt cykellygter man kan tage af og på hver gang man skal cykle en tur.

På den måde sikrer man sig at lygterne ikke bliver stjålet. Det er smart med cykellygter der kan tages af og på, hvis man nu har flere cykler at skifte imellem eller bare gerne vil have lygterne med sig i sin taske eller i kufferten til ferien. Priserne på cykellygterne hos Sigma svinger mellem 80-100 kr. og nogle lidt dyrere til 200 kr. Vi er derfor i et prisleje hvor alle typisk kan være med. 

Cykelcomputerne har forskellige farverige designs og man kan dermed vælge den man synes er smartest. Cykelcomputerne ligger i en prisklasse omkring 300-400 kroner, hvilket også er en overkommelig pris for mange cykelelskere. 

Man kan se og læse meget mere om Sigmas produkter her hos Pedalatleten. 

 

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13