Topeak

Topeak er et cykelbrand i høj kvalitet

Topeak er et professionelt cykelbrand der producerer cykeltilbehør i topkvalitet til alle cykellister. Topeak er for dig, som er passioneret for at cykle og som gerne vil have god kvalitet for at opnå en mere effektiv cykeltur. Brandet blev stiftet tilbage i 1991 og har dermed en lang årrække af erfaringer med at producerer det bedste cykeltilbehør til dig.
Det kommer også til udtryk i Topeaks vision, som handler om, at skabe en funktionel serie af lækkert cykeltilbehør til alle cykellister og øge deres lyst til at cykle mere. Topeaks filosofi bygger på, at det er nemmere for cykellisterne at holde passionen oppe og udvikle sig sportsligt, hvis man har det rette udstyr i hus, da man dermed slipper for fejl og mangler på ens cykelruter.

1 til 32 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Et bredt udvalg til at forbedre din cykeltur

Hvis du på daglig basis cykler frem og tilbage, så kan du ikke være foruden Topeaks cykeltilbehør, som vil forbedre dine cykelruter markant. Der findes et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter til formidable priser, hvor alle har mulighed for at være med. Så uanset om du på hobby niveau i din fritid eller til dagligt, så findes det rette udstyr til dig. Hos Topeak kan du finde alt fra bagagebærer, bagskærme, cykelkurve og meget mere. Ens for alle deres produkter er, at de er nemme at montere og er let at transporterer. Udover at du kan købe tilbehør som kan monteres på din cykel, så har Topeak også et udvalg af transportable cykelholdere, som du kan tage din cykel med på farten.

Køb en DryBag til din smartphone

Hvis du ofte er på cyklen og skal fra A til B, så kan det godt betale sig at invester i de mest basale behov, som hænger sammen med din cykeltur. Hvis du er en ud af mange, som altid hører musik når du er på cyklen, så bør du investere i en Drybag til din smartphone. Det er en nem måde og sikker måde, at kunne bruge din smartphone på i trafikken, mens du cykler. Drybagen monteres nemlig på dit cykelrat og derfor kan du have begge hænder på cyklen og samtidig bruge din GPS uden brug af dine hænder. Topeaks drybag er lavet i en skumindpakning og af plast, så din telefon kan overleve vind og slud.

Køb et Survival Tool kit

Hvis du cykler meget kan det være en god investering at købe et Topeak Survival Tool Wedge Pack, som er en taske med det mest nødvendige værktøj, såfremt din cykel vil gå i stykker. Her findes et større udvalg af Survival kits, alt efter, hvilket behov du måtte have og hvor fingernem du er. Det vil give dig mulighed for at du altid vil kunne lappe din cykel uanset hvor du befinder dig.
✪ Kundeservice: 70 70 75 13