Yepp

Det er fantastisk at være i stand til at tage sit barn med på cyklen. Det er både fleksibelt at kunne nøjes med at tage cyklen, og I får begge frisk luft ved at cykle sammen. Barnestole til cyklen fra Yepp har rødder tilbage til det velkendte og kvalitetsbevidste mærke Thule.

Flere af cykelbarnesæderne fra Yepp har vundet flere tests af TÆNK, og alle stolene er verificeret og opfylder de strengeste standarder og sikkerhedstest i Europa. Der er altså garanti for et godt produkt ved at vælge en barnestol fra Yepp.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Barnestolene fra Yepp er sikre, brugervenlige og bekvemme, og det gør dem ideelle til både de lange cykelture og de korte cykelture. Sikkerheden er i top, og det er supervigtigt, når det er ens kæreste eje, der skal sidde i sædet. Barnestolene fra Yepp er komfortable at sidde i for børnene, da sædet er blødt og stødabsorberende og gør stødene fra cykelturen minimale for barnet at mærke.

Det børnesikrede sikkerhedsspænde gør, at dit barn sidder godt fast til sædet og ikke er i fare for at rive sig løs. Derudover er det også super nemt at bruge, og den justerbare og polstrede 5-punktssele giver også komfort og sikkerhed for dit barn og er også med til at øge hele oplevelsen ved at bruge barnestolen. Cykelbarnesædet monteres nemt på din egen cykel foran eller bagved afhængig af hvilket sæde, du har valgt. Du kan dermed hurtigt tage det i brug efter købet.

På alle barnestolene fra Yepp er der indbygget refleks, og der er plads til at fastgøre eget sikkerhedslys på sædet. På den måde er der gode mulighed for at tilføje ekstra lys og lygter, så alle kan se jer på cykelstien og i trafikken, selv når mørket falder på.

Fodstøtterne og fodremmene, der findes på mange af Yepps barnestole, kan nemt justeres, så de altid passer optimalt til dit barn. Der er altså gode muligheder for at bruge cykelbarnesæderne i mange år, da de kan bruges af børn i mange forskellige størrelser. Maxi-barnestolene kan som udgangspunkt bære børn op til 22 kg, hvor mini-stolene kan bære børn op til 15 kg.

Der er minimal vedligeholdelse af barnestolene fra Yepp grundet den høje kvalitet på materialerne. Sæderne er vandafvisende, og skidt kan tørres af med en klud så let som ingenting. Du kan altså trygt sætte dit barn op i de kvalitetssikre cykelbarnesæder fra Yepp og få klaret dagens gøremål på en aktiv, miljøvenlig og fleksibel måde. Pedalatleten forhandler både Thule Yepp Maxi og Mini i forskellige farver, så du kan finde den perfekte farve og det perfekte design til dit behov.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13