Pedalatleten – Østerbro

Hos Pedalatleten har vi en kærlighed for cykler.

Vi ved at København er byen, hvor de fleste bruger cykler. Vi ved også at cyklerne bliver brugt ofte og effektivt, hvorfor vi også ved, at det kræver god kvalitet for cyklen og en god service. På Østerbro findes der mere end 20.500 personer med cykler, da det er den nemmeste måde at komme fra A til B på i København.

Hos Pedalatleten værner vi om miljøet, og mener alle bør bruge cyklen på Østerbro, hvorfor vores cykler er billige men med god kvalitet. Vi sætter pris på, du vælger cyklen i stedet for bilen, hvorfor vi har gode tilbud til dig.

Hvad kan Pedalatleten

Vi mener, at det at cykle på arbejde er en aktiv livsstil og godt valg, hvorfor vi også værner ekstra om dig, når du kommer til vores butik. Vi ved, du også gerne vil komme godt og sikkert frem på din cykel, så vi vil gerne finde det bedste cykelmatch til dig. Vi har et stort udvalg af cykler til damer, herre og børn, så når du kommer ind, kan vi finde den bedste til dig og din situation.

Foruden cykler, sælger vi også tilbehør, som gør det muligt for dig at få alle de råd, du har brug for, for at finde det bedste cykeludstyr og cykel. 

Når du køber en cykel hos os, har du en servicegaranti, som gør, du altid kan komme ind og få tjekket, om din cykel er, som den skal være. Her vil du få justeret og smurt din kæde, pumpet dine dæk, efterset dine gear og bremser og mere til.

Hvilket indhold har butikken på Østerbro

I vores cykelbutik på Østerbro, har vi et stort udvalg af cykler og tilhørende tilbehør til det, du har brug for. Vi har cykler i mange størrelser og til mange forskellige priser, så vi kan sagtens finde en cykel til dit budget. Bare kom ned i butikken, så hjælper vi dig, med alt du har brug for af viden og tilbehør.

Foruden cykler, kan vores tilbehør gøre det nemt for dig som cyklist. VI har nemlig et stort udvalg af cykellåse til din hverdagssituation. Derudover har vi mange lygter og elegante cykelhjelme, som også gør det smart at være cyklist. Vi har et stort udvalg af tilbehør, som cykelpumper, bagagebærere, cykelstole til børn og meget mere.

Dygtigt personale

Alt vores personale er cykelentusiaster og ved hvad de snakker om, så du altid kan få den bedste vejledning, når du skal vælge din cykel. De hjælper dig til, at du får det bedste valg for dig. De rådgiver dig til det smarteste, men billigste til dig og kan samtidig forklare alle de spørgsmål, som du skulle have.

Har du eventuelle spørgsmål

Det er helt naturligt, du har spørgsmål. Så derfor kan du altid ringe til os mellem 10.00 og 18.00 på telefon 70 70 75 13. Derudover kan du sende os en mail på: kundeservice@pedalatleten.dk eller dukke op i butikken og spørge.

Vores åbningstider for butikken er:
Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket

Vi er altid klar på at byde dig velkommen.

 

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13