Tilbud på elcykler

Er du på udkig efter et tilbud på en ny elcykel, så er du kommet til det rette sted. Hos Pedalatleten kan du nemlig altid finde elcykler på tilbud i vores store cykeloutlet. Vores sortiment af elcykler på tilbud bliver løbende opdateret og nye modeller kommer til. Følg med her på siden, så du kan slå til, når flere modeller bliver nedsat.

I det følgende kan du læse mere om de utallige fordele ved at være indehaver af en elcykel - om end du er karrierekvinde, familiefar eller pensionist. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Undgå bilkøer og uforudsete forsinkelser

Vi har alle været ofre for uforudsete forsinkelser grundet lange bilkøer og utilregnelig offentlig transport. Dette kan du blive foruden med en elcykel. 

En elcykel er et oplagt og bæredygtigt alternativ til manden eller kvinden, der ellers tager bilen på arbejde. Ved at cykle på arbejde får man både motion og frisk luft, og samtidig slipper man for at spilde tid på at ligge i kø, lede efter parkeringspladser og betale i dyre domme for selvsamme. Og hvis du er vant til at benytte offentlig transport, men er træt af forsinkede toge og utilregnelige busafgange, så er en tur på elcyklen også en ideel løsning på disse skrupler. 

Når du skal anskaffe dig en elcykel på tilbud er det værd at undersøge hvor langt elcyklen kan køre på fuld opladning, så du ved hvor ofte du vil skulle oplade din cykel. Mange af nutidens elcykler kan køre langt på en opladning – 50 km. er ikke unormalt, og mange modeller kan køre endnu længere. Så selv hvis du skal rejse længere distancer til og fra arbejde er dette muligt med en elcykel. 

Vind og vejr er ingen hindring med en elcykel

I Danmark er vi underlagt et meget omskiftelige og ustadigt klima, og særligt den hårde vind kan tage pusten fra selv den bedste. Med en elcykel kan du dog trodse vind og vejr og komme effektivt fra a til b, uden at skulle lægge alle dine kræfter i cykelturen. Elmotoren sætter ind og giver der lige netop det skub du har behov for, både på flade og stejle strækninger og i alt slags vejr. 

Med en elcykel får du frisk luft og motion, men kan selv kontrollere hvor meget energi du vil lægge i den pågældende cykeltur. Hermed kan du også sikre dig mod at ankomme svedig på arbejde. 

Ryk grænserne for hvad en cykel kan 

Elcyklen har revolutioneret vores opfattelse af hvad en cykel kan bruges til. Med en elcykel er det pludselig muligt at transportere mere vægt end før – med en anhængervogn kan man transportere børn, stort indkøb eller tunge byggematerialer op ad bakke, uden brug af en bil. Elcyklen muliggør også rejser over større distancer og du kan således omlægge en pendler tilværelse til og fra byen til en sundere tilværelse, med frisk luft og motion hver dag. 

Elcyklen kan bidrage med en helt ny fleksibilitet i hverdagen og giver dig mulighed for at tænke alternativt hvad angår praktiske gøremål. 

Genfind cykelglæden med en eldrevet cykel

En del ældre borgere bliver med årene nødsaget til at lægge cyklen på hylden, da muskelstyrken ikke længere er så stor som den førhen har været. Dette er et problem som en elcykel kan løse. 

Som indehaver af en elcykel behøver den ældre borger hverken at give afkald på sin mobilitet, frihed eller på sine daglige cykelture i den friske luft. Med en eldrevet cykel kan ældre borgere både få deres daglige motion og samtidig sikre sig netop den support og fremdrift, der er behov for. Elcyklens motor træder nemlig til, når behovet opstår. Hos Pedalatleten har er komfort altid i højsæde og vi kan derfor garantere at du kan finde en cykel, som du finder behagelig og kan tilbage mange timer på. 

Løbende udskiftning i udvalget af elcykler på tilbud

Her hos Pedalatleten kommer nye modeller af elcykler løbende på tilbud. Vi har en stor udskiftning i vores outlet, så vi anbefaler at du sørger for at holde dig opdateret herinde på siden – måske du lige pludselig kan finde et tilbud på din drømmeelcykel. Hvis ikke du kan finde en elcykel der matcher dine behov på vores outlet, så tag et kig på vores hovedside for elcykler, eller kast et blik på vores rige udvalg af dame elcykler eller herre elcykler

Vores nedsatte elcykler er naturligvis alle splinternye og fejlfri. De elcykler, vi har på tilbud, er typisk blevet nedsat fordi der er kommet en nyere model på markedet. Ligesom med elektronik kommer der meget hyppigt nye modeller af elcykler til og derfor kan du virkelig ofte være heldig at finde et tilbud på en topmoderne elcykel med et væld af specifikationer. 

Hos Pedalatleten er kundens tilfredshed altid i centrum

Vi mener at det skal være så nemt og fordelagtigt som muligt at handle hos os. Derfor leveres alle vores cykler 100% samlet og køreklar. Alle de varer vi har på lager i vores butik i København leveres inden for 1-3 hverdage, og varer fra vores fjernlager leveres efter 2-4 hverdage. 

For os er ikke bare hurtig, men også sikker levering i højsæde. Derfor benytter vi os af et professionelt fragtfirma (3D Logistik), der sikrer dig, at din nyindkøbte elcykel kommer sikkert frem. Vi har fri fragt på alle cykler, der koster over 3995 kr.

Hos Pedalatleten prismatcher vi. Dette betyder at vi tilbyder at matche prisen på din kommende cykel inden købet, såfremt du finder den billigere andetsteds. Læs mere om vores prismatch

Vil du vide mere om vores tilbud på elcykler? 

Har du spørgsmål til vores sortiment af elcykler på tilbud eller er du i tvivl om hvilken elcykel du skal anskaffe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med cykler og cykeludstyr og deler gladeligt ud af vores ekspertise. 

Du kan kontakte vores kundeservice mandag til fredag kl. 08.00-18.00 eller lørdag kl. 10.00-15.00 på tlf. 70 70 75 13. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13