Cykelhjelme

Velkommen til vores cykelhjelm outlet. På denne side finder du alle vores bedste tilbud på cykelhjelme, så du kan køre sikkert på cyklen uden at skulle op med den store pengepung.

Vi køber løbende store restpartier hjem fra vores leverandører til fordelagtige priser. Dette gør vi for at kunne tilbyde dig den bedst mulige pris. Gør et godt kup og spar op til 65%!

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

Find masser af gode tilbud på billige cykelhjelme hos Pedalatleten

En cykelhjelm er et af de vigtigste ting, som man kan investere i som cyklist. Selvom ikke alle synes at der er lige behageligt eller lige smart at køre rundt i gaderne med hjelm på, så er det den bedste og eneste ting, som kan hjælpe dig, hvis du skulle komme ud for et uheld.

Hos Pedalatleten er vi meget kræsne med, hvilke produkter og hvilke brands vi sælger. Årsagen er, at vi kun ønsker at give vores kunder den absolut bedste kvalitet. Og pris og kvalitet går altid hånd i hånd, når det kommer til cykeludstyr. Men det betyder ikke, at du ikke har gode muligheder for at gøre en rigtig god handel og købe en billig cykelhjelm af den bedste kvalitet. Vi køber som sagt ofte store restpartier hjem fra vores leverandører, hvilket gør, at du kan spare helt op til 65% på udvalgte cykelhjelme! Vores udvalg af billige cykelhjelme passer både til børn og ikke mindst til voksne. Hos os finder du løbende tilbud på cykelhjelme  fra førende brands som blandt andet Lazer City Zen, Bern Nina Gloss, Abus  og mange flere.

Hold øje med sæsonen og gør en god handel

Cykelbranchen er generelt en branche præget af vind og vejr og ikke mindst sæson. Derfor kan der være mange penge at spare, hvis du har tålmodighed og kan vente til sommeren, er slut med at købe en cykelhjelm. Dette kan særligt være en god ide, hvis du leder efter gode tilbud på cykelhjelme til børn og du ved, at dine børn snart skal have en ny cykelhjelm.

Måneder som september og oktober er generelt fyldt med gode tilbud over hele linjen, både til børn og til voksne.

Få hjælp til at vælge den helt rette cykelhjelm

Hvis du selv er i tvivl om, hvilken slags cykelhjelm du skal vælge, så vær ikke bange for at tage fat i os. Vi har arbejdet med cykler og cykeludstyr i flere generationer, og har derfor masser af viden, som vi meget genre vil dele med dig. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde en cykelhjelm, som passer til både dine behov, din personlighed og ikke mindst din pengepung. Uanset hvad du vælger, kan være sikker på at få den absolut bedste beskyttelse, når du køber din cykelhjelm hos os.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13