Pedalatleten – Nørrebro

Hos pedalatleten har vi alt til din cykel  

Det er næppe gået nogens næse forbi, at København er en god cykel by. København er da også en af de byer, i verdenen hvor flest vælger cyklen. Da byen ikke er kæmpe stor, kan man nemt komme fra Nørrebro til centrum, eller en af de andre bydele i København. Eftersom vi bruger vores cykler meget i København, er det også vigtigt at vi passer godt på dem.

Vores cykelbutik er placeret blot få kilometer fra Nørrebro, og er nem at komme til på cykel. Vi har et bredt udvalg af cykler og cykeludstyr, i høj kvalitet og til billige priser. Vi mener nemlig at de gode priser gør, at alle kan være med på den grønne bølge hvor cyklen er førstevalget.

Hvad tilbyder Pedalatleten

Vi mener at folk der vælger cyklen, som deres daglige transportmiddel. Aktivt tager et godt valg, både ift. Dem selv og miljøet. Derfor vil vi også sikre os, at der bliver taget godt hånd om dig når du besøger vores butik. Her kan vi sikre, at du finder det bedste match til dine behov, og du dermed altid kan komme godt og sikkert rundt på din cykel. Vores store udvalg af børnecykler, damecykler, og herrecykler gør at der er en cykel til alle i familien. Derudover har alle nye cykler, minimum 6 års garanti.

Udover at være eksperter i cykler, har vi også stor ekspertise inden for cykeludstyr. Vi vejleder dig gerne til, at finde det rigtige udstyr som passer til dig og dine behov.

Som en del af vores gode service, tilbyder Pedalatleten en servicegaranti. Dette betyder at du altid kan komme forbi, og få gennemtjekket din cykel. Du vil her få smurt din kæde, få luft i dækkene, og efterset gear og bremser.

Hvilke varer finder du hos Pedalatleten

I vores cykelbutik, som er placeret kun 2 kilometer fra Tagensvej på Nørrebro. Finder du et stort udvalg, af cykler til alle behov og personer. Du kan nemlig finde cykler i forskellige prislejer, så alle kan være med. Derudover vil du kunne finde cykler i alle størrelse, lige fra små børnecykler til store herrecykler. Hvis du har specielle behov som skal dækkes, kan vi også hjælpe med dette. Pedalatleten tilbyder nemlig både landevejscykler, elcykler, og fixie cykler. Dette betyder at vi altid har en cykel på lager til dig, hvad end den skal bruges til sports- eller hverdagscykling.

Foruden at være specialiseret i cykler, har vi også stor ekspertise inden for cykeludstyr. Du finder nemlig et stort udvalg af cykellåse, cykellygter, cykelstole og meget mere. Du er dermed sikker på, at du altid har sikkerhed og komfort i orden.

Kompetent personale

Hos pedalatleten vil du altid opleve, at personalet står klar med kyndig vejledning. Vores personale er nemlig cykelentusiaster, og har derfor en bred viden inden for cykler og cykeltilbehør. De vil have fokus på den rette vejledning, så du går fra butikken med den bedste oplevelse. De vil også sørge for, at du får den cykel der matcher dine behov bedst til den rigtige pris.

Vil du vide mere

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os mellem klokken 10 og 18 på

telefon 70 70 75 13.

Eller mail på: kundeservice@pedalatleten.dk e

Eller kom forbi vores butik og blive vejledt.

Vores åbningstider for butikken er:
Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13