27,5" Hardtail

Er du blevet bidt af den fantastiske følelse, det er af suse igennem skoven? Eller måske bare af den gode udsigt der følger med? Hos pedalatleten har vi et udvalg af mountainbikes til dig, der ikke lader terrænet bestemme hvor du skal køre. Vores cykler er unisex, så uanset om du søger en herre eller dame cykel, er du sikker på at finde din næste cykel her.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Vores hardtail mountainbikes

En hardtail er en mountainbike med en solid ramme, lav vægt og lavt behov for vedligeholdelse.

Det er en god cykel uanset om den skal bruges til hverdag, fritid eller konkurrencer.

Grundet den solide ramme, egner denne type cykel sig godt til kørsel i ujævnt terræn. Samt til kørsel op ad bakke, netop grundet rammen.

En solid ramme sikre at den energi du lægger i pedalerne, bedst muligt bliver transporteret til baghjulet. Derfor vil bakkekørsel ikke blive et problem med en hardtail mountainbike.

Vi har et varieret udvalg af hardtail mountain bikes fra danske Principia. Hvor du kan vælge mellem aluminiumsstel og carbon stel.

Så uanset om du nybegynder eller erfaren rytter, er der en cykel for dig.

Hardtail i størrelsen 27.5

Tallet 27.5 referere til hjulenes størrelse i inches. En hardtail i 27.5 er den optimale blanding af hjul størrelserne 26 og 29. 27.5 kommer med de fart mæssige fordele fra 26 størrelsen samt komforten og vejgrebet fra 29 størrelsen.

Ved en 27.5 får du en hurtigere acceleration, sammenlignet med andre størrelser. De mindre dæk gør også cyklen responsiv. Så hvis du ønsker en direkte reaktion, er 27,5 den rigtige størrelse for dig.

Du får ligeledes et godt vejgreb, der nok skal klare sig på langt de fleste overflader. Dog vil du kunne opnå bedre vejgreb ved større hjul, da de har større kontaktflade.

Ved en mountainbike, er det vigtige at kigge på vinklen du rammer forhindringer med. 27.5 hjul tillader dig at komme over forhindringer med høj fart, uden øget risiko.

Mindre hjul er en fordel, ihvertfald i forhold til din cykels vægt. Markant mindre materiale betyder en markant mindre vægt. Dette betyder at du spare på din energi, og bidrager endnu engang til den højere fart.

Svære baner og snoede stier med en MTB

En 27.5 hardtail mountainbike er utroligt let at manøvrere med. Hver gang du foretager dig noget på denne type cykel, modtager du en direkte respons. Dette er en klar fordel når du kommer på de mere udfordrende stier. Skarpe sving og hurtige reaktioner, dette er præcis hvad 27.5 er skabt til, imens du stadig får fordelene ved at have et større hjul.

Vælg din cykel efter højde

Din højde har også betydning for dit valg af hardtail. Hjulenes størrelse påvirker generelt cyklen geometri. Dette betyder at du kan få svært ved at finde en hardtail 27,5 mountainbike der passer dig, hvis du er højere end 185 cm. Dog anbefales ved 27,5 helt klart hvis du er under 170 cm høj. Da cyklens geometri bedst vil passe til din krop.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13