Mountainbike Indvendige gear

Elsker du at køre mountainbike, at suse igennem skoven eller de snoede stier? Men er rengøringen og vedligeholdelsen ikke lige dig? Hos Pedalatleten har vi samlet et udvalg af mountainbikes med indvendige gear, så du kan få glæden ved at køre mountainbike, uden den store rengøringen og vedligeholdelse. Med et udvalg af herre mountainbikes med indvendig gear fra MBK og Nishiki, har vi noget til enhver smag. Køb din MTB med invendige gear hos Pedalatleten. 

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Køb mountainbike

Mountainbikes, har set en stigende popularitet de senere år i det danske land. Der er derfor en del er netop nu er hoppet med på bølgen. Det kan vi sagtens forstå, mountainbikes er utroligt sjove at køre på, samtidigt tilbyder de en god og effektiv motion. Du får på din mountainbike trænet ben, og overkrop på samme tid. Samtidig vil du opleve en bedre balance.

Alt sammen imens du får store naturoplevelser, og en smuk udsigt.

Vi anbefaler at du starter med at som en del af en gruppe. Det vil helt klart gøre underværker for køreglæden, samt få konkurrencegenet frem. Hvilket altid er godt, da du der presser dig selv til det yderste.

Fordele ved MTB med indvendige gear

Med en mountainbike med indvendige gear får du det søde uden det sure. Du vil opleve køreglæden, de sjove ture og den gode træning. Men når turen er slut slipper du for det sure, det betyder mindre rengøring og mindre bekymring omkring vedligeholdelse.

En MTB med udvendige gear kræver store mængder vedligeholdelse. Den skal vaskes efter brug, ellers bliver din nye cykel hurtigt rusten i vinterperioden.

Det er klart det indvendige gear system vejer en anelse mere end det udvendige. Men med mindre du er en erfaren rytter eller skal bruge den til løb, vil dette ikke være mærkbart.

Hvem er det mountain bikes med indvendig gear til?

En mountainbike med indvendig gear er til alle, men det virker som den perfekte løsning til nybegynderen. En sjov cykel hvor det eneste hårde arbejde er det du lægger i pedalerne. Det virker ihvertfald som den perfekte løsning. Brugervenligheden ved indvendige gear koster dog lidt ekstra vægt, samt kraftoverførsel. Dog minimeres dette jo bedre en cykel du vælger.

MTB med indvendig gear er dog ikke kun til nybegyndere. Erfarne ryttere der vægter deres tid højt, kan nemlig også få stor glæde af dem. Den er perfekt til den hurtige træning i hverdagen, hvorefter man bare kan komme hjem og stille cyklen.

Cykel tilbehør

Få styr på det sidste hos Pedalatleten. Hold dig hydreret i skoven med en flaskeholder. Eller hold varmen med et par benvarmere eller handsker.

Kør sikkert, husk cykelhjelmen. Med et bredt udvalg af cykelhjelme, er der ingen undskyldning for ikke at færdes sikkert. Se vores udvalg her.

Rådgivning

Har du ikke fundet alt information du har brug for, til køb af din nye mountainbike? Vi er her for at hjælpe, ring til os på 70 70 75 13 mandag til fredag fra klokken 10 til 18. Vi er eksperter i mountainbikes og elsker at få vores viden testet.

Yderligere er du altid velkommen til at skrive dine spørgsmål til os på kundeservice@pedalatleten.dk

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13