Cyclocross cykler

Cross cyklen er en forstærket landevejscykel, der giver dig fart og stabilitet under alle naturens forhold. Cyklen er en god all-rounder med højere knopdæk,der gør, at den kan stå fast på skovstierne og i off-road terrænet. Cross cyklen er selvfølgelig det perfekte valg, hvis du vil køre cykelcrossløb. Men hvis du bare søger en sjov cykel, som du kan køre på året rundt, er Cross cyklen også et solidt valgt. Køb din Cross cykel hos Pedalatleten.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Derfor skal du købe en Cross cykel

Hvis du vil have en hurtig cykel, der også kan køre i off-road terræn, så er vore Cross cykel måske det rette valg for dig. Cyklen er en blanding mellem en landevejsracer og en mountainbike, hvilket betyder, at du kan køre over det hele med den. Krankboksen på Cross cyklen er ofte hævet i forhold til landevejscyklen, hvilket gør, at det er lettere for Cross cyklen at manøvre rundt i ujævnt terræn og mudder. Cykelgearet på Cross cyklen er som regel lavere end på andre cykeltyper, hvilket bidrager til, at det er lettere for rytteren at passere uforudsigelige terræner. Vores Cross cykler bruger hydrauliske skivebremser, der er kraftfulde og funktionelle under alt slags vejr. De hydrauliske skivebremser benytter olie, da dette materiale giver den bedste effektivitet indenfor bremseteknik. Cross cyklen har desuden et bredere styr end stort set alle andre cykeltyper, hvilket gør, at Cross cyklen er en af de mest adrætte cykler, der findes. Dækkene på Cross cyklen er højere og kraftigere og med knopper, som vi kender fra mountainbikes. Dette giver cyklen et mere stabil vejgreb, hvilket gør, at du kan køre i alle slags terræner. Samtidig er der en større afstand mellem dækkene og stellet på cyklen for at undgå, at mudderet “pakker”.

Cykel crossløb

Interessen for cykelcross som cykelsport har i den seneste tid været stigende i popularitet. Vores Cross cykler er selvfølgelig et oplagt valgt, hvis du kører, eller har overvejet at køre cykelcrossløb. Vores Cross cykel er perfekt til at takle alt slags vejr og terræn. Det betyder, at du kan køre løb hele året rundt.

Udstyr til dig og din cross cykel

Cykling er en passion, vi danskere bruger rigtig meget tid på; det er derfor vigtigt, at vi har det helt rigtige udstyr. Hos Pedalatleten tilbydes et kæmpe udvalg af cykeludstyr, som kan bruges året rundt. Vi har cykeltøj og -hjelme til cykelsport og almindelig cykling, både til vinter og sommercykling.

Vintercykling

Cross cykling er primært forbundet med vinterkørsel. Det giver os cyklister nogle nye udfordringer, men samtidig også mulighed for fantastiske nye oplevelser. Med det rette udstyr kan vinteren blive til en leg for dig. Med vores udvalg af cykelhandsker, sokker og arm- og benvarmere, kan du holde dig lun gennem hele vinteren. Uanset om du kører på en Cross cykel i forbindelse med konkurrencesport eller bare for sjov, så er det vigtigt, at belysningen er i orden. Vi tilbyder et stort udvalg af cykellygter, både langdistance forlygter og kraftige baglygter. En af fordelene ved Cross cyklen er, at dækkene er større og har knopper, der gør, at de kan køre igennem sne og slud uden problemer. Hvis du dog skal bruge cyklen til andre formål, har vi også et bredt udvalg af cykeldæk- og slanger. Vi har også cykelolie, kæderens og værktøj til vedligeholdelse

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi cross cykler til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres samtlige cykler fra webshoppen 100% samlet med fragtmand til din hoveddør og er alle omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges i op til 6 år. Skulle du opleve problemer med cyklen eller ønsker du hjælp til finjustering af cyklerne, står vores cykelsmede altid klar i værkstederne på Østerport og Gråbrødretorv i hhv. København Ø & K.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13