Enkeltstart og triathlon cykler

Hos Pedalatleten har vi et udvalg af enkeltstarts- og triathloncykler fra kendte mærker som Bianchi og Principia. Så vi er sikre på, at du her kan finde den perfekte cykel til dit næste triathlon. Når du kører løb, er det et ræs mod tiden; derfor betyder din position og cyklens aerodynamiske kvaliteter alt. Så hvis du ønsker at slå din egen rekord, er du kommet til det rigtige sted.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Køb den rette cykel til dit næste triathlon

Før du køber en ny triathlon cykel, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Først og fremmest bør du overveje, hvad cyklen skal benyttes til.

Hvis cyklen skal benyttes til et langdistance triathlon, vil en enkeltstartscykel helt klart være favorabel. Dog bør der her tages højde for ruten, hvis der eksempelvis er bjerge, anbefales en racercykel i stedet.


Kører du derimod kortdistance triathlon hvor du kan komme til at ligge i et felt, anbefaler vi, at du i stedet går ind og kigger på vores racercykler. Dette skyldes den øgede accelerationsevne. Ligeledes bør du vælge en racercykel, hvis du ønsker at køre cykelløb.

Fordele ved triathlon cykel

Enkeltstartscykler er designet, således rytteren opnår den største mindskning af vindmodstand som muligt. Det opnås gennem et utroligt aerodynamisk design, hvor rytteren positioneres bedst muligt. En triathlon cykel er sammenlignet med en racercykel mindre stiv i rammen. Dette betyder, at du vil kunne holde den samme hastighed igennem en længere periode.

Du får derudover også en øget komfort samt aerodynamik grundet cyklens extensions ved styret.

Carbon eller aluminium cykel til triathlon?

Generelt er carbon væsentligt lettere end aluminum, dog bør materialernes kvalitet tages i betragtning. Da et godt aluminiumsstel godt kan være lettere end dårligt carbonstel.

Ligeledes er carbon mere fleksibelt end aluminum, hvilket betyder,at det absorberer vejens vibration langt bedre end aluminium. Hvor det ved aluminium ofte bliver videregivet til rytteren. Dog løses dette simpelt med en forgaffel lavet af carbon, tjek derfor dette før køb af aluminiumscykel. Den store fordel ved aluminium er dog, at det er væsentligt billigere end carbon. Derfor kan du få en god cykel langt billigere.

Integreret eller traditionel enkeltstart cykel

Du bør ligeledes overveje om din nye cykel skal have integrerede kabler eller traditionelle kabler. Den integrerede mulighed, hvor alle kabler holdes på indersiden af cyklen, har en klar fordel i henhold til fart, da vindmodstanden mindskes. Dog tillader den traditionelle mulighed langt større justering i forhold til dine præferencer.

Udskiftning eller ej

Til sidst bør du overveje, om det her bliver den eneste triathlon cykel, du kommer til at eje, eller om den skal opgraderes på et tidspunkt. Ved første scenarie anbefaler vi nogle af de mere specialiserede cykler.

Kan vi hjælpe?

Er det hele ikke på plads endnu? Tag et kig på vores store udvalg af cykeltøj og -hjelme. Her finder du en høj kvalitet til en billig pris.

Eller er du i tvivl om noget ved køb af din nye cykel?

Vi elsker at få vores viden testet og endnu mere at hjælpe dig.

Dette kan gøres via telefon på 70 70 75 13 fra klokken 10 til 18. Eller via vores mail på kundeservice@pedalatleten.dk

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13