Landevejs racere

Hos cykelbutikken Pedalatleten elsker vi fart, og det håber vi også, du gør. Ellers kommer du i hvert fald til det, efter du har prøvet en af vores landevejscykler. Uanset om landevejs racercyklen skal bruges som transportmiddel til og fra arbejde, til hyggelige, lange weekendture på de danske landeveje eller i forbindelse med cykelferier i bjergene, garanterer vi, at du bliver vild med den lynhurtige landevejscykel, du køber hos os.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Vores landevejsracercykler

Som cykelbutik er vi hos Pedalatleten stolte af vores store udvalg af kvalitetslandevejscykler fra mærker som Pricipia, RAAM og EDDY MERCKX. Vores store, brede udvalg indeholder cykler i alle prisklasser, så det er ligemeget, om du søger en begynder landevejscykel eller en professionel landevejscykel, så garanterer vi, at du kan finde det hos os.

Vi fører både herrecykler og unisexcykler. Så uanset om du søger en herre- eller en damecykel, er vi sikre på, at du kan finde den her.

Sjov racercykel

Landevejscyklen er en utroligt populær cykel her i Danmark, der typisk ses i bybilledet samt på landevejen.

Landevejscyklens popularitet skyldes, at det er en utroligt sjov cykel, hvorpå man kan opnå virkeligt høje hastigheder. Landevejscyklen er til dig, der elsker fart. Hvad enten cyklen er til hverdagsbrug eller til professionelt brug, er du ihvertfald sikker på at komme frem til tiden hvis ikke før. Den er yderligere utroligt god til lange distancer samt bakkekørsel.

Køb en landevejscykel

Med en landevejscykel fra Pedalatleten får du en aerodynamisk cykel, der skærer sig gennem luften utroligt let. Cyklen har et lækkert, slankt design, der ydermere sikrer perfekt aerodynamik.

Ligeledes tillader det ikoniske styr, at du kan positioners meget lavt, hvilket yderligere mindsker vindmodstanden.

Landevejscyklen har også utroligt tynde dæk. Dette nedsætter friktionen mellem dig og vejen, og gør, at du lettere kan opnå de høje hastigheder. Yderligere er den også ret stiv i rammen, hvilket gør den perfekt til acceleration og spurter. Dette betyder, at cyklen kan levere præcis, hvad du som rytter yder, hvilket minimerer dit energispild.

Aluminium eller carbon cykel

Generelt anbefaler vi en landevejscykel med stel af carbon, da denne som udgangspunkt er lettere end en cykel med aluminiumsstel. Yderligere vil en cykel med carbonstel være mere fleksibel end en landevejscykel med aluminiumsstel. Carbonstellet giver dig som rytter større komfort, da cyklen ikke videregiver vibrationerne fra vejen. Dog kan dette løses enkelt ved at vælge et aluminiumsstel med en forgaffel af carbon. Dette bør øge komforten markant - vær derfor opmærksom på dette. Til sidst er aluminium markant billigere end carbon. Du kan derfor få en god cykel til en mindre pris. Dette betyder, vi har mange gode cykler i varierende prisklasser.

Tilbehør

Er du allerede godt kørende? Eller mangler du lige det sidste? Tag et kig på vores store udvalg af cykeltøj eller -hjelme.

Vi er sikre på, at du bliver rigtigt glad for din nye cykel. Hvis du vil være sikker på, at din nye cykel holder sig skarp og intakt i mange år, kan du med fordel kigge på et af vores mange vedligeholdelsestilbud.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13