Modtag RSS

Tilbehør & udstyr

Når du har investeret i din nye cykel, er det en god ide, at kigge på hvilket cykeltilbehør du skal bruge. Du kan købe meget forskelligt cykeltilbehør, som kan gøre din hverdag meget nemmere. Desuden kan der være noget at dit cykeludstyr på din cykel, der er ved at blive slidt, det kan du nemt udskifte her.

Her på pedalatleten.dk har vi et bredt udvalg af cykeltilbehør, i forskellige farver, design og priser. Derfor vil der altid være det cykeltilbehør du ønsker dig. Køb cykeltilbehør hos Pedalatleten.

1 til 32 ud af 444

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14

1 til 32 ud af 444

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14

Køb cykeltilbehør

Mangler du noget til at til at gøre din hverdag nemmere og sjovere? Eller skal der bare købes nyt tilbehør til cyklen? Vi har et hav af kategorier, som du nemt kan trykke dig ind på og derefter finde det cykeltilbehør du ønsker dig. Du er altid velkommen til at komme forbi butikken i København Ø eller K eller kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Vores udvalg af cykeltilbehør

Cykellygter, det lovpligtige cykeltilbehør

Det er lovpligtigt at have cykellygter på sin cykel, derfor er dette cykeltilbehør et basalt produkt, du skal have på din cykel. Sikkerheden kommer i første række og derfor er det vigtigt at biler og andre køretøjer kan se dig, så der ikke opstår ulykker. Desuden er det vigtigt at du også selv kan se, hvis du kører meget på vejen uden gadelys. Vi har et stort udvalg af LED lygter, som passer til enhver cykel. Desuden kan man både købe lygtesæt, eller købe forlygter og baglygter hver for sig, det afhænger af hvad man har brug for.

Cykellåse

En cykellås har det formål, at forhindre din cykel i at blive stjålet. Man kan sikre sin cykel på mange forskellige måder og med mange forskellige låse. Vi har ringlåse/fastmonteredekædelåsefoldelåsebøjlelåsespirallåsewirelåse og skivebremselåse.

Mange af låsene er noget som stopper hjulet fra at kunne køre, mens andre kan sættes i gennem hjulet og rundt om noget, f.eks. et cykelstativ

Cykelpumper

Cykelpumpen burde have en fast plads i cykelgaragen hos alle cyklister. Hvis man kører rundt på flade eller halvflade dæk, kan det hurtigt blive mere anstrengende at cykle. Når dækkene er fyldt med den rigtige mængde luft, bliver det nemmere og hurtigere at cykle.

Vi har et stort udvalg af cykelpumper, hvor vi både har fod-pumpermini-pumper og Co2-pumper.

Bagagebærer

Et bagagebærer til bag eller frontlad er praktisk, til dig som transporterer bagage ofte. Hvis du skal ned og handle i byen, cykel til og fra arbejde, eller hente børnene i børnehaven/skolen, er det smart at have bagagen et sted på cyklen, i stedet for at have det på ryggen. Vi har både bagagebærer og frontlad, til hverdagscykler, racercykler og mountainbikes.

Cykelskærme

Er du træt af at blive beskidt når du cykler? Eller mange din cykel bare nye cykelskærme? Køb dem her hos pedalatleten.dk. Vi har et stort udvalg af skærme, som gør, at du ikke bliver beskidt når du cykler. Skærmene er nemme at montere og passer til forskellige slags størrelser af hjul. Desuden skal skærmen enten sættes fast på sadelpinden eller på rammen af cyklen.

Cykelkurve

Det er ofte besværligt at cykle med dine nyindkøbte vare i hånden, eller prøve at balancere dem på styret. Dette slipper du for, hvis du køber en cykelkurv som tilbehør til din cykel. En cykelkurv kan både fastgøres til styret eller monteres på bagagebæret. Dette giver meget mere plads til at have dine indkøb eller andet bagage. 
Cykelkurve er super praktiske, men samtidig pynter de også på enhver cykel. Cykelkurven kan pyntes yderligere, med blomster eller andet, man synes ser pænt ud.

Cykelcomputere/pulsmålere

Cykelcomputere og pulsmålere gør det endnu sjovere at køre på cykel. Du kan nemlig måle din performance og lave statistikker. Du kan hurtigt se om du forbedre dig på, enten tid eller hastighed.  

Vi har et stort udvalg af sigma cykelcomputere og pulsmålere, både til voksne og børn. Cykelcomputeren er perfekt til at måle, om man forbedre sig. Desuden er den nem og bruge. Pulsmålere er ideel for dig, som vil vide hvor meget din træning giver. Den kan nemlig tælle hvor mange kalorier du brænder ved at cykle en given distance og med din hastighed.

Tasker

Cykeltasker er både for dig der køre korte ture, og især dig som køre lange ture. Mange bruger især taskerne når de f.eks. skal på cykelferie. Vi forskellige slags tasker til din cykel; saddeltaskersteltaskerstyrtasker og rygsække. Der vil med garanti være noget der passer til dine ønsker og behov.

Smartphone cykeltilbehør

Hvis du vælter på din cykel og har din telefon med dig, er det dejligt, at vide sig sikker på at den ikke går i stykker. Dette kan du gøre ved hjælp af et vores fantastiske smartphone covers og tilbehør. Vores covers er meget hårdføre og gør, at man kan vide sig mere sikker, hvis uheldet skulle være ude og man taber den. 
De fleste af vores smartphone covers har en indbygget funktion, således at den kan sidde fast på din cykel. Via din smartphone kan du hente applikationer, som kan lave statistikker og måle på om du forbedre dig, fra sidst gang du var ude og cykle.

Desuden er en del af vores covers vandtætte, hvilket medvirker til, at du kan tage den med i al slags vejr og terræn.

Støtteben

Er dit støtteben på din cykel ved at være slidt og kan ikke rigtig holde cyklen oppe længere? Så er det på tide at skifte støttebenet med et nyt. Vi har støtteben med en fod og med 2 fødder. Fordelen ved at have 2 fødder er at, cyklen kommer til at stå mere stabilt. Desuden har den type støtteben svære ved at vælte, end hvis der kun er en fod på støttebenet.

Flaskeholdere

Det er vigtigt at drikke vand når du er ude og cykler, både i den bagende sol og på den kolde vinterdag. På denne måde undgår du at dehydrere. Det er især vigtigt for dem som kører lange ture. En god idé er at altid have en vandflaske ved hånden og dette kan vores flaskeholdere hjælpe med. Vi har forskellige slags flaskeholdere og i flotte design.

Cykelholdere

Har du pladsmangel eller skal du lave nogle reparationer på din cykel? Dette er cykelholdere perfekte til. Du kan få cykelholdere som kan hænges på væggen, hvor man derefter kan hænge sin cykel op på. Denne type cykelholder er perfekt til dem som har deres cykler indenfor i lejligheden.

Hvis man skal lave nogle reparationer på sin cykel, kan man købe en cykelholder som får din cykle op i arbejdshøjde.

Dæk og slanger

Dækkene og slangen er nogle af de vigtigste dele på din cykel og kan have en stor indflydelse på ydeevnen, komforten og sikkerheden på din cykeltur. Et godt sæt dæk kan bogstaveligt talt gøre dig hurtigere, mere komfortabel, og hjælpe dig med at runde hjørnerne bedre. Hos os, kan du både købe cykeldæk og slanger med en topkvalitet. Hvis uheldet skulle være ude og din cykel punktere, er det godt at have et reparations kit ved hånden. Du kan hurtigt og nemt lappe din cykel sammen, så du kan komme på farten igen.

Cykelanhænger

Mangler du et sted, du kan opbevare mere bagage, end du kan have på cyklen? Invester’ derfor i en cykelanhænger. Topeaks trailer er en kombination af en moderne trailer og drybag og er perfekt til både en tur i supermarkedet, eller en tur rundt om jorden.

Udover vores cykelanhænger har vi forskelligt tilbehør til klapvogne, som man kan løbe med.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13