Bagagebærere

Et bagagebære er et super praktisk tilbehør til din cykel. På de fleste cykler er der allerede monteret et bagagebære på, men hvis der ikke er det, er der rig mulighed for selv at købe et. Når du køber dit eget bagagebære, kan du selv bestemme hvordan det skal se ud og hvilken farve den skal have. Skal det være et bagagebære? Skal det være et frontlad? Vi har begge former. Hos pedalatleten.dk har vi et bredt udvalg inden for begge former, så tag et kig.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Køb bagagebærer

Der findes mange forskellige slags bagagebærer. Du kan få bagagebærer som skal sættes fast på hjulet og du kan få dem, hvor de skal sættes fast på sadelpinden. De bagagebærer som skal sættes fast på sadelpinden, benyttes oftest på mountainbikes.  

Det er super praktisk at have et bagagebærer, da man kan transporter rigtig mange forskellige ting. Et bagagebære er et super godt tilbehør at have, hvis du skal køre ærinder. Når du skal ned og handle kan det være svært at balancer med poserne i hænderne, derfor kan du nemt sætte dem bag på bagagebæret.

Desuden er det fordelagtigt hvis man har børn, som f.eks. går til sport, så kan de nemt have deres sportstaske bag på. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at de får ondt i ryggen eller andet af at cykle med deres taske på ryggen. Dette gør sig også gældende hvis man som voksen skal til og fra arbejde med en taske.

Alle vores bagagebærer er nemme at montere og selvfølgelig også at afmontere igen.

Frontlad

Frontlad opfylder de samme funktioner som et bagagebære gør. De er super praktiske til at transportere mange forskellige ting. Ved at have et frontlad i stedet for et bagagebærer, kan man altid holde øje med sine ting. Desuden kan man ofte købe kasser, som kan sættes i frontladet, så er du sikker på, at der ikke er noget, som falder ud. På denne måde kommer frontladet til at opfylde de samme funktioner som en cykelkurv.

Der findes frontlad med sider og frontlad uden sider. Ved at have sider på, kan du nemt have din taske eller poser, uden at det falder ud.

De kan også monteres forskellige steder på cyklen. Både på hjulene og oppe foran på cyklen.

Det er selvfølgelig en god mulighed at investere i begge ting. På denne måde kan du transporter rigtig mange ting på en gang, hvilket medvirker til, at dagligdagsopgaver bliver en del letter. Hvis du ofte har brug for at transportere mange ting, kan det være en fordel at investere i en ladcykel eller en cykelanhænger.

Vores forskellige bagagebærere

Svenske Atran Velo står for gennemtænkt og klassisk design med fokus på funktion, stabilitet og holdbarhed. Alle deres bagagebærere er godkendt i overensstemmelse med den europæiske standard EN 14872. De har både bagagebærer og frontlad. Desuden sælger de kasser, som man kan stille i sit frontlad.

Avenue og Bike Attiude sælger flotte bagagebærer med et lækkert design. Desuden har Avenues  bagagebæret stropper monteret, hvilket gør, at man kan fastspænde sit bagage. Topeaks bagagebærer bliver især brugt til at sætte fast bag på mountainbikes.

Råd og vejledning om cykelbagagebærer

Det kan være svært at vurder hvilket bagagebærer eller frontlad der passer til din cykel, derfor står vi klar til at hjælpe dig og give dig gode råd til dit nye bagagebære. Du er altid velkommen til at kontakte os, med de spørgsmål du skulle have. Vi har interesse i, at du får det der passer til dig og din cykel.

Kom endelig forbi vores butik i København Ø eller København K, og se nærmere på vores udvalg.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13