Cykelanhængere

Der findes mange forskellige måder at transportere bagage. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp en cykelkurv eller et frontlad. Men det kan også gøres ved hjælp af en cykelanhænger. Denne kan rumme meget bagage og er perfekt til korte ture såvel som lange ture.

Der findes også et utal af muligheder, hvis du skal køre dine børn i vuggestue eller børnehave. Man kunne f.eks. Investere i en ladcykel. Dog kan man også købe en cykelanhænger, hvor der er plads til børnene. En Burley cykelanhænger kan både sættes fast på cyklen, men man kan også gå/løbe med den, som en normal klapvogn. Til denne form for cykelanhænger, kan du finde tilbehør til lige her. Køb cykelanhænger hos Pedalatleten. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Køb Topeak cykelanhænger

Denne moderne cykelanhænger og drybag kombination er perfekt til både en tur i supermarkedet, eller en tur rundt om jorden. Den er perfekt til korte såvel som lange tur. I store træk er den perfekt til hvad end du skal bruge den til. Den har en let aluminiumsramme, som stadig er super robust, hvilket medvirker til gode køreegenskaber. Cykelanhængeren følges godt ad med resten af cyklen.

Cykelanhængeren indeholder en vandtæt taske, som nemt kan sættes i og tages ud af rammen. Du kan derfor bruge den som en taske, og tage den med dig, hvorend du går hen. Tasken kan indeholde alt fra indkøbsvarer til forskelligt bagage. Eftersom at tasken er vandtæt er du sikker på, at det du opbevarer i tasken, ikke bliver vådt.

Cykelanhængeren har et quick release system, som gør, at den er nem at afmontere og sætte på igen. Den skal monteres på begge sider af baghjulet.cykelanhængeren er egnet til cykler med akselafstand på 130 mm eller 135 mm med 26", 27,5”, 29", eller 700c hjul.

Køb Burley cykelanhænger

Hvis du i forvejen har en Burley cykelanhænger og gerne vil købe noget kvalitetstilbehør. Er det lige her, du kan købe det. Vi har forskelligt tilbehør til din burley cykelanhænger, som gør den endnu mere praktisk.

Du kan fastspænde din burley cykelanhænger til cyklen, eller lave den om, så den bliver til en klapvogn. Dette kan du gøre ved at enten købe et jogger kit, eller et klapvognskit. Vores joggerkit indeholder et stort hjul, hvilket gør, at anhængeren bliver til en trehjulet klapvogn. Klapvognskittet indeholder 2 små hjul, så det bliver til en klapvogn med 4 hjul. Begge modeller gør at du nemt kan tage dit barn med ud og løbe eller gå.

Vi tilbyder desuden babysæder og bakke til opbevaring til din burley anhænger. Babysædet gør at de mindste børn, sidder godt og trygt. Bakken monteres på håndtaget, hvor man kan putte mange ting i.

Råd og vejledning

Mangler du råd og vejledning til montering af din cykelanhænger, er du velkommen til at komme forbi butikken i København K eller i Ø, eller kontakte os. Vi har 25 års erfaring i butikken og står klar til at svare på alle dine spørgsmål om stort og småt.
Kom endelig forbi vores butik, og se nærmere på vores udvalg.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13