Cykelcomputere/Pulsmålere

Mangler du, noget til at måle hvor hurtigt du kører på din cykel? Mangler du noget til at måle din puls og tælle hvor mange kalorier du forbrænder? Så er en cykelcomputer eller pulsmåler fra pedalatleten.dk ideel. Vi har et bredt udvalg af cykelcomputere og pulsmålere, både til børn og voksne. Vi har med garanti en til dig, hvad enten du er til flotte markante farver eller de mere dæmpede farver. 

Desuden findes vores cykelcomputere og pulsmålere i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver. Køb cykelcomputere hos Pedalatleten.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Køb cykelcomputer

En cykelcomputer er fantastisk til at måle forskellige ting, som kan gøre din hverdag mere spændende. Kan du f.eks. forbedre din totale tid, fra i går? Kan du kører stærkere, end du har gjort før? Cykelcomputerne fra Sigma, kan både tælle kilometer, hvor hurtigt du kører, samt hvor lang tid det tager.

Vores sigma sports BC 5.12 er let at forstå takket være det simple display og er enkel at betjene med et tryk på en knap. Den findes i flot og moderne design, desuden er den nem at montere på din cykel. Denne sigma cykelcomputer er med ledning og er vandtæt, hvilket gør, at du kan bruge den i al slags vejr.

Desuden har vi et stort udvalg af børne cykelcomputere, som alle er trådløse cykelcomputere. De findes i mange forskellige sjove design, så der er noget der passer til din dreng eller din pige. Mange børn synes det er sjovt at se, hvor hurtigt de kan køre. Derfor skal det også være nemt for dem, at skifte mellem de forskellige funktioner, hvilket det er med en sigma cykelcomputer.

Cykel computeren skal sættes fast på styret, så den på denne måde sidder optimalt, når man skal kigge ned på den. Vores børne cykelcomputere, passer perfekt sammen med vores børnecykler. Da disse også findes i mange sjove farver og flotte design. Der er mange fordele ved at købe en cykelcomputer.

Køb pulsmåler

Hvis du gerne vil forbedre sig selv indenfor enhver form for sport, kan det være fordelagtigt at benytte sig af en pulsmåler, eller bedre kendt som et pulsur. Via en pulsmåler, kan du nemt se hvor mange kalorier du brænder, når du er ude og cykle. Du kan se hvor hurtigt du cykler din udvalgte rute, og på denne måde kan du se, om du forbedre dig, da du kan se om det går hurtigere og hurtigere.

De fleste pulsure skal sættes rundt om dit håndled og samtidig har de et bælte, som skal spændes fast rundt om maven. På denne måde bliver pulsurets bergeninger mere præcise. Alle pulsmålerne er behagelige at have på, så du stort set ikke mærker at du har et ur eller bælte på, mens du er ude og cykle. De fleste pulsure kan også fungere som stopure.

Pulsmålerens funktioner

Pulsmåleren har et hav af funktioner. Den kan beregne den gennemsnitlige og maksimale puls, og har EKG teknologi(elektrodiagram) indbygget. Den har en automatisk funktion til kalkulation af din target zone og giver desuden alarm når du har opnået denne zone.

Sigma pulsmåleren kan vise hvor lang tid en omgang tager, og kan huske tilbage på flere træninger du har haft. Pulsmåleren kan indstilles på forskellige sprog.

De fleste er yderst brugervenlige, da de har store tal, lys i displayet og viser hvor meget batteri der er på. Desuden er de vandtætte, hvilket medvirker til, at du kan bruge pulsmåleren i al slags vejr.

Vi har pulsmålere som er iphone kompatibel og har bluetooth indbygget. Her kan du vælge dit helt eget fokuspunkt. Om du vil fokusere på puls, hastighed, distance eller blot på ruten.

Displayet kan vise din træning, samtidig med at du kan dele det med venner via facebook og andre sociale medier. Desuden analysere pulsuret selv dine tal, og laver det til fine grafiske illustrationer.

Ved at have SIGMA MOVE applikationen til din iphon, kan du vælge din ønskede sport med et enkelt tryk.

Råd og vejledning om cykelcomputere

Er du i tvivl om noget eller synes du, at du har brug for mere vejledning, inden du køber din nye cykelcomputer eller pulsmåler? Så er du altid velkommen til at kontakte os via telefone, eller komme en tur forbi butikken i København Ø eller København K.
Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort og småt og give dig den bedste vejledning inden du foretager et køb. Desuden kommer vi med gode råd til hvordan du kan bruge din cykelcomputer eller pulsmåler mest optimalt.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13