Cykelholdere

Går du til cykel konkurrencer eller mangler et stativ, så du kan reparere din cykel? Køb da en cykelholder hos os. Vi har forskellige slags cykelholdere, så din cykel kommer op i arbejdshøjde.

Har du pladsmangel eller bor i lejlighed? Hvis ja, kan det være en fordel at investere i en cykelholder, som kan hænges op på væggen. På denne måde får du cyklen væk fra gulvet og dermed fylder den ikke på den gulvplads du har. Køb cykelholdere hos Pedalatleten.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Køb cykelholder

Hvis du er en person som går meget til konkurrencer, eller godt kan lide at pusle med din cykel, er det en god ide at købe en cykelholder til dette formål. Vi har cykelholdere, som får din cykel op i arbejdshøjde og cykelholdere til fremvisning.

Topeaks cykelholder Prepstand, får cyklen op i arbejdshøjde, så du ikke skal bukke dig ned og få ondt i ryggen, når du skal pusle om din cykel. Hovedet på holderen er iklædt gummi, som beskytter lakken på din cykel. Du kan altså vide dig helt sikker på, at cyklen ikke tager skade af at bruge denne cykelholder. Cykelholderen kan bære op til 25 kg, så derfor kan den sagtens rumme alle slags cykler.

Desuden har vi også en cykelholder, som selvfølgelig holder din cykel fast og er super god hvis din cykel skal vises frem eller bare opbevares. Denne cykelholder er lavet af aluminium, hvilket medvirker til, at den er let og derfor nem for dig at benytte.

Alle disse cykelholdere kan foldes sammen, så de er nemme og have med sig. De fylder ikke meget når de bliver foldet sammen

Få cyklen væk fra gulvet med en holder til cyklen

Hvis du bor i lejlighed og har cyklen indenfor, eller bare har pladsmangel, er vores cykelholdere til at montere på væggen ideelle. Ved at montere cykelholderen på væggen, kan du nemlig hænge enten 1 cykel eller 2 cykler op. Ved at hænge cyklen op på væggen, sparer du gulvplads. Den gulvplads du sparer, kan derfor udnyttes til andre ting.

Disse slags cykelholdere er lavet af aluminium og kan bære en enorm vægt. Helt op til 72 kg, så du kan nemt hænge 2 cykler på din cykelholder og være sikker på, at der ikke er noget, som går i stykker.

Hvis du bor i lejlighed, er der ikke altid en cykelkælder, hvilket gør, at din cykel skal stå udenfor. Cykler har ikke så godt af at stå udenfor hele tiden, derfor er det godt have cyklen indenfor. Dette kan sagtens lade sig gøre med et ophæng til væggen. Desuden ser mange det som pynt at have en flot og ny cykle hængende på væggen. Det kræver selvfølgelig at man holder cyklen vedlige, så den bliver ved med at se flot og ny ud.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om noget? Eller mangler du bare gode råd til køb af din nye cykelholder? Du er altid velkommen til at komme forbi butikken i København Ø eller K eller kontakte os. Vi står klar til at råde og vejlede dig, så du får købt den rette cykeltaske til dit behov.

Det er vigtigt at cykelholderen passer til dine behov og selvfølgelig også til din cykel.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13