Cykellåse

En god cykellås er det næstvigtigste køb lige efter selve cyklen. At vælge den rette lås til din cykel kan være forskellen mellem at finde din cykel, hvor du efterladte den eller at risikere at skulle købe en ny. Her hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykellåse, der kan sikre, at du ikke får stjålet din cykel, uanset hvor du stiller den. Vi har cykellåse, der afholder selv den mest garvede cykeltyv fra at forsøge at stjæle din cykel. Køb cykellås hos Pedalatleten.

1 til 32 ud af 72

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 72

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvilken cykellås skal du vælge?

En cykellås har ét formål: At forhindre at din cykel bliver stjålet. Du bør derfor overveje, hvor udsat din cykel er for at blive stjålet og herudfra afgøre, hvilken cykellås du har brug for. Bor du i storbyen, er chancen for, at din cykel bliver hapset ekstremt stor, mens chancen nok er mindre, hvis du bor på landet, hvorfor du formentlig kan nøjes med en billig cykellås.

Hvis du bor i et område, hvor frekvensen af cykeltyverier er høj, bør du overveje at anskaffe dig en cykellås, der er forsikringsgodkendt.

Hvis din cykel har været dyr, og du sommetider efterlader den i mere end en time på steder, hvor risikoen for, at den bliver stjålet, er stor, bør du overveje at opgradere din cykellås. Din cykels sikkerhed er et område, du ikke skal gå på kompromis omkring, så sørg for at finde den cykellås, der opfylder præcis dine behov.

Køb ringlås

Ringlåsen er klart den mest anvendte cykellås i store dele af Europa. Ringlåsen er fastmonteret til din cykel og fjerner derfor behovet for at skulle slæbe rundt på en tung cykellås. Låsen har en metalring, der glider ind mellem egerne på baghjulet, hvorefter den låses fast.

Årsagen til, at ringlåsen er så populær i Danmark og resten af Europa, er, at den er yderst brugervenlig og fastmonteret på cyklen, hvilket medvirker til, at man altid har cykellåsen med sig. Det er altså en ideel cykellås for den glemsomme type, for hvis man husker cyklen, husker man også låsen.

Se vores udvalg af fastmonterede ringlåse her.

Køb bøjlelås

Bøjlelåsen, som også er kendt som D-låsen og U-Låsen, er ofte anset som en af de mest holdbare cykellåse på markedet. Hestesko-formen betyder, at det er meget besværligt at få et kojern og mejsler ind imellem låsen og stellet. Derfor er låsen ekstremt svær at bryde op for cykeltyvene.

Låsen kan fås i forskellige længder, vægte og hårdheder. Bøjlelåsen bruges til at fastlåse stellet til et fast objekt eller til at låse stellet fast til hjulene. Når du skal vælge din bøjlelås, er det vigtigt, at størrelsen på låsen passer til størrelsen på din cykel for at formindske risikoen for, at låsen bliver brudt.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til din cykel, er du meget velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker i København, hvor vores venlige personale uden tvivl står klar til at hjælpe dig. Du er ligeledes velkommen til at ringe og få telefonisk rådgivning på 70 70 75 13.

Se vores udvalg af bøjlelåse her.

Køb kædelås

Navnet siger nærmest selv, hvilken lås der er tale om. Kædelåsen består af en anodiseret stålkæde, der er overtrukket med et plastik ærme. Ærmet skal medvirke til at gøre den mere brugervenlig og beskytte den fra vand og skidt.

Låsen fås i forskellige længder og tykkelser, og låsesystemet kan fås med enten nøgle eller kombinationsinput. Kædelåsen er let at transportere, og længden gør, at den kan låses fast til flere objekter end andre typer cykellåse. Kædeledene i låsen er specialdesignede til at modstå nedstrygere og mejsler.

Se vores udvalg af kædelåse her.

Wirelåsen/spirallåsen er en alsidig lås

Wirelåse er de mest alsidige og fleksible cykellåse på markedet. De er konstrueret af sammenflettede metalfibre med et plastikovertræk for at beskytte mod diverse vejrforhold.

Wirelåsen og spirallåsen fås både med nøglelåse og kombinationsinput. En pansret version af låsen kan øge sikkerheden i områder med høj tyverirate. Låsen er dog generelt bedst egnet til korte stop, hvor du ikke er væk fra cyklen i længere perioder, eller til at fastlåse sadlen.

Se vores udvalg af wirelåse her og spirallåse her.

Køb foldelås

Foldelåsen er en relativ nykommer på markedet. Den består af en række metalplader, der er bundet sammen med nitter. Nitterne gør, at du kan folde metalpladerne sammen til en kompakt pakke, der kan gemmes væk i det medfølgende hylster.

Hylsteret, der følger med låsen, kan enten fastsættes med velcro omkring cykelstellet eller skrues ind i hullerne til din flaskeholder. Når låsen skal bruges, kan den så foldes ud til den form, du ønsker, og fastgøres omkring din cykel.

Se vores udvalg af foldelåse her.

Køb skivebremselås

Skivebremselåsen er den bedste løsning, hvis du har en cykel med skivebremser. Låsen fastgøres til cyklens forreste bremseskiver og blokerer hjulene. Låsen er lille og kompakt, hvilket gør den let at transportere. Skivebremselåsen kommer med en indbygget alarm, der kan gøre dig opmærksom på enhver bevægelse i nærheden af låsen. Det kan være en god ide at kombinere skivebremselåsen med en af vores andre låse, så den kan låses fast til et fast objekt.

Se vores udvalg af skivebremselåse her.

Garanti og levering af cykellåse

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykellåse til alle formål, så vi har med garanti også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse leveres vores cykellåse med fragtmand til din hoveddør. Vi har gratis fragt ved køb for over 599,00 kr.

Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 70 70 75 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13