Cykellygter

Vi har et stort og bredt udvalg af cykellygter her hos Pedalatleten. Over 70 forskellige cykellygter har vi samlet i shoppen, hvorfor vi har cykellygter til alverdens behov. Vi har billige, praktiske cykellygter til storbykørsel, men vi har også ekstremt lysstærke cykellygter til dig, der bor på landet langt væk fra lygtepæle og lignende lyskilder.

1 til 32 ud af 54

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 54

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af cykellygter

Mange af vores cykellygter er yderst moderne, hvilket kommer til udtryk på flere forskellige måder. Nogle af cykellygterne har ekstremt nyskabende og smarte designs, mens andre har nogle ekstremt intelligente funktioner, for eksempel har vi flere cykellygter, der kan oplades via et USB-kabel.

Ud over deciderede cykellygter kan du også finde pandelamper i vores shop. Disse anbefales særligt til folk, der sommetider cykler i meget mørke omgivelser. Lyset på pandelamperne er nemlig yderst kraftigt, og vi lover dig, at al utrygheden, der kan være forbundet med at køre i mørke omgivelser, forsvinder, hvis du ifører dig sådan en.

Køb forlygter og baglygter

Vores enorme udvalg af cykellygter tæller flere af de mest populære brands. Du kan blandt andet finde cykellygter af mærkerne Cateye, Herrmans, Mixbike, Reelight og Sigma i vores shop. Vi sørger altid for at have vores shop opdateret med de nyeste, bedste og mest moderne cykellygter.

Køb let monterbare cykellygter hos Pedalatleten

Nogle af os er født med ti tommelfingre, og for os kan det faktisk være en smule vanskeligt at montere cykellygter på vores cykel. Heldigvis har en række fabrikanter taget hensyn til os, der er født uden handyman-genet. Der er nemlig flere fabrikanter, der har udviklet cykellygter, som er ekstremt nemme at montere.

Vi har blandt andet en Reelight GO-cykellygte i vores shop, og denne bør enhver kunne finde ud af at montere. Cykellygten monteres via et magnetisk system uden hjælp fra nogen former for værktøj. Til trods for at den er ubeskriveligt let at montere, sidder den sikkert og godt fast, når den er monteret. Lygten er tilmed i ekstremt stilrent design og fås i flere farver. En lækker cykellygte, der egner perfekt til den smarte storbycykel.

Alle vores cykellygter er lovlige

Sommetider vedtages nye love om regler og krav til cykellygter. Det skete for eksempel i 2012, hvor de såkaldte ”knap-lygter” blev ulovlige.

Lovgivningen siger i dag, at alle cykellygter skal kunne sættes fast på cyklen, så lyset peger lige fremad eller lige bagud.

Vi følger altid opmærksomt med i, hvorvidt der vedtages nye love, der har konsekvenser for, hvilke cykellygter der er lovlige, og hvilke der ikke er. Vi sørger i den forbindelse altid for, at alle de cykellygter, vi har i vores shop, opfylder de lovpligtige krav og regler, der er inden for området.

Det er for dumt at tage chancen og køre med cykellygter, der ikke opfylder de lovpligtige krav og regler, der stilles. Det er naturligvis bedre at køre med et sæt ulovlige cykellygter end at køre uden lygter overhovedet, men hvis du møder en tilpas emsig politimand, er han i sin gode ret til at give dig en bøde på 700 kr., hvis du kører med ulovlige lygter.

Husk nu lygter til cyklen – de kan redde dit liv

Husk nu de cykellygter, når du tager cyklen en mørk aften! Det er simpelthen for risikofyldt at cykle uden. Rigtig mange frygter at møde politiet, når de tager chancen og kører uden lygter. Det er da også bittert at få en bøde på 700 kr., men den største frygt burde være, at der kunne ske noget med dig, hvis du kører uden lygter.

Der er nemlig så meget større chance for, at en lettere uopmærksom bilist overser dig, hvis du ikke har cykellygter på cyklen, end hvis du har. Derfor bør du aldrig tage chancen – heller ikke selvom det bare lige er en kort tur. Husk lygterne, eller træk cyklen. For din egen skyld.

Mange af de cykellygter, vi har i shoppen, er små og fikse. Deres størrelse tillader, at man let kan smide dem i jakkelommen. Så køb et sådant par og gør det til en vane at smide dem i lommen, hver gang du har brugt dem - så er du sikker på, at du aldrig kommer af sted uden dine cykellygter.

Hurtig levering og god kundeservice

Vi bestræber os på at levere samtlige ordrer så hurtigt som muligt. Vores leveringstid er 1-3 dage, og leveringen tager oftere 1 dag, end den tager 3.

Vi tilbyder ydermere servicen ’prismatch’, der indebærer, at vi altid matcher priser fra vores konkurrenter. Har du fundet en cykellygte billigere hos en af vores konkurrenter, vil vi matche denne pris. Bare tag kontakt til os!

Vi lever af og for glade kunder. Derfor er det også vigtigt for os at yde god kundeservice. Vi har ansat nogle yderst søde, venlige og kompetente kundeservicemedarbejdere, der kan være dig behjælpelig hver dag mellem 10:00 – 18:00. Hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller lignende, så ring på 70 70 75 13

✪ Kundeservice: 70 70 75 13