Cykelpumper

Cykelpumpen burde have en fast plads i cykelgaragen hos alle cyklister. Hvis du eller din familie har en eller flere cykler vil der uundgåeligt komme et tidspunkt, hvor i vil få brug for at fylde luft på dækkene. Pedalatleten står altid klar med et stort udvalg af cykelpumper, så du kan komme op på sadlen igen.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Køb cykelpumpe

Det første spørgsmål du skal stille er, hvilken type ventil bruger du? På cykler er der to ventiltyper, Presta og Schrader. Langt de fleste racercykler bruger presta ventiler, mens hverdags cykler og mountainbikes oftest bruger Schrader ventiler. Forskellen ligger i størrelsen og tykkelsen på ventilen, Schraderventilen har en fjedermekanisme på indersiden for at holde ventilen lukket, hvor presta ventiler bruger en skruefunktion. Så når du skal vælge din cykelpumpe er det vigtigt, at du ved hvilken type ventil den skal passe til.

Fod-pumpe

Fod pumpen er det perfekte valg til garagen eller værkstedet derhjemme, med en robust opbygning, lang fleksibel slange og trykmåler. Fordi du bruger foden til at holde pumpen, mens du pumper med armene, er fod-pumpen den mest stabile cykelpumpe til rådighed. Fod-pumpen har et tryk volume på 300 kubikcentimeter per tryk, og kan levere et dæktryk på op til 160 psi. Fod-pumpen kan anvendes til andet end bare at fylde luft på cyklen, i modsætning til de fleste andre pumpetyper. Den indbyggede trykmåler gør det simpelt at læse præcist hvor meget tryk der er i dine dæk.

Se vores udvalg af fod-pumper her.

Mini-pumpe

Med Mini-pumpen har du altid en pålidelig cykelpumpe ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Pumpen er let, kompakt og kan ofte fastgøres på cyklens stel hvilket gør den til den oplagte cykelpumpe at tage med dig når du skal ud og cykle. Mini-pumpen har længe været mountainbikens bedste ven, da det ofte kan være nødvendig at fylde luft på dækkene efter en intens offroad cykeltur. Mini-pumpe fås med 90 og 160 psi tryk. 90 psi er velegnet til citybikes og mountainbikes, hvor 160 psi er nødvendig til landevejscyklen.

Se vores udvalg af Mini-pumper her.

Co2-pumpe

Co-2-pumpen er en super effektiv løsning til at have med på farten. Pumpen består af en lille Co2-beholder der på få sekunder kan fylde dækket op igen. Størrelsen gør at du kan have den med hvor som helst, og Co2-pumpen fås til både Presta og Schrader ventiler. Det er også muligt at købe en trykmåler, der kan sættes på Co2-pumpen, hvis du vil vide præcist hvor meget luft der skal i dit dæk. Hvis du køre cykelløb og har brug for at komme tilbage på cyklen hurtigt for at genvinde positionen, eller bruger din cykel til træning, er Co2-pumpen det perfekte valg.

Se vores udvalg af Co2-pumper her.

Garanti og levering af cykelpumper

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykelpumper til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13