Cykelskærme

Bliver du beskidt når du er ude og cykle din daglige tur til og fra arbejde? Når du skal i skole? Når du skal handle eller aflevere børnene? Eller bare når du skal ud køre en hyggetur? Hvis ja, kunne det være super smart for dig, at investere i en forskærm og bagskærm. Ved at have cykelskærme på sin cykel, undgår man at blive beskidt. Vi har både forskærme, bagskærme og skærmsæt fra mange kendte mærker, såsom Avenue og Topeak. Køb cykelskærme hos Pedalatleten.

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side

 

Benyttelse af skærme

Har du en mountainbike eller en cykel uden cykelskærme, kender du sikkert dette problem. Du bliver hurtigt beskidt op ad dine ben og eventuelt ryg. Dette kan der nemt gøres noget ved!

Ved at købe et skærmsæt eller kun en bagskærm eller forskærm, kan man afhjælpe dette problem. Cykelskærme beskytter nemlig dig fra at blive beskidt, da de opfanger skidtet, inden det når at sprøjte op på dig. På denne måde holder du dig tør og ren, når du skal ud og cykle.

Køb cykelskærme

Hos pedalatleten.dk har vi et bredt udvalg af skærmsæt, som indeholder en forskærm og bagskærm. Desuden kan du købe forskærme og bagskærme hver for sig.

Vores cykelskærme passer til forskellige slags størrelser af dæk, derfor vil der med garanti, være en der passer til din cykel.

Vi har skærmsæt i aluminium, plastik og andre materialer. Vi har desuden et skærmsæt, som har indbygget lygter. På denne måde holder man sig sikker i trafikken og man behøver ikke at købe yderligere cykellygter.  

Avenue skærmsæt består af en flot kasse, som indeholder begge deres skærme. Skærmene er desuden udstyret med dobbeltstivere.

Montering af cykelskærme

Vores cykelskærme er nemme at montere, hvilket medvirker til, at du selv kan gøre det og ikke behøver en cykelsmed til at hjælpe dig.

Især vores Topeak skærmsæt er nemme og yderst brugervenlige. Bagskærmene skal monteres på sadelpinden. De har et ultra-sikkert quick release monteringssystem, som let kan justeres i forskellige  diameter. Fordi den kan justeres så meget i størrelsen, kan den let tilpasses sadelpinde i både standard og overstørrelse.

Vores avenue skærmsæt er også nemme og brugervenlige. Skærmsættets skærmstivere skal monteres på skærmene, hvor de herefter monteres på rammen af cyklen. Forskærmen skal sættes fast i toppen af forgaflen, mens bagskærmen skal fastgøres men den medfølgende bølge. Den medfølgende bøjle skal monteres omkring skærmen.

Få hjælp til at vælge din skærm til cyklen

Når man skal vælge nye skærme, skal man tænke over hvor store ens hjul er og hvor stor sadelpinden og de andre steder skærmene skal monteres, er.
Det kan være svært at vide hvilken skærm der passer til ens cykel, derfor er du altid velkommen til at kontakte os eller henvende dig i butikken. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rigtige skærm til din cykel. Det er naturligvis tilladt at tage sin cykel med, hvis du ikke har styr på størrelsen af dæk osv. Så kan vores erfarne og dygtige medarbejdere hurtigt hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13