Cykelstole/Barnestole

En cykelstol er en rigtig god løsning til at transportere ens barn rundt i. Barnet sidder nemlig trygt og sikkert i en cykelstol, og både du og barnet får frisk luft, som I ikke havde fået, hvis I havde taget bilen.

Vi har mange forskellige cykelstole i vores webshop. Fælles for alle cykelstole i vores udvalg er, at disse er yderst brugervenlige og lette at montere. Selerne til at fastspænde dit barn fungerer altid upåklageligt, så du slipper for at stå og bøvle med disse i de kolde vintermåneder. 

Vi har cykelstole i forskellige prisklasser og størrelser. Du kan derfor finde cykelstole til både de mindste og til de lidt større børn i vores shop.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Køb Yepp cykelstol og Bobike cykelstol

Vi sælger barnestole fra nogle af de førende producenter, som alle er kendte for at levere høj kvalitet og yderst funktionelle produkter.

Blandt vores udvalg af barnestole finder du produkter fra blandt andet Yepp og Bobike.

Yepp har produceret en række testvindende barnestole. Deres produkter er blandt de dyreste, men til gengæld får du altid, hvad du betaler. Bobike er kendt for at producere kvalitetsprodukter til lave priser. Deres produkter er til dig, der gerne vil have en god barnestol, men ikke bruge en formue på denne.

Cykelstol til børn

Det er klart mest almindeligt at montere cykelstolen bag på cyklen. Der findes dog også cykelstole, der kan monteres forrest på cyklen.

Der er dog en række årsager til, at folk foretrækker en cykelstol, der skal monteres bag på cyklen. Stort set alle forældre elsker deres børn højere end noget andet, og de vil gå gennem ild og vand for deres guldklumper. Derfor er det vigtigste i alle henseender også, at ens børn er i sikkerhed for rigtig mange, og der er mange, der mener, at det er sikrest at placere barnet i en cykelstol bagerst på cyklen.

Når barnet er placeret bagved en voksen, sidder barnet i læ, og hvis det begynder at sne eller regne, vil den voksne fungere som et menneskeligt skjold, der beskytter barnet.

Langt størstedelen af de cykelstole, vi har til salg, er beregnet til montering bag på cyklen.

Vi anbefaler også, at man køber cykelstole, der skal monteres bag på cyklen, da disse plejer at være af højest kvalitet, fordi producenterne satser mest på denne type cykelstole.

Barnestol til cykel

Vi har dog også enkelte barnestole, der kan monteres forrest på cyklen, i vores shop.

Hvis man ønsker en barnestol forrest på cyklen, er der to muligheder. Man kan få barnestole, der kan monteres på styret af cyklen. Derudover kan man også få barnestole, der kan monteres på stangen foran sædet på cyklen.

Det er måske lidt en overdrivelse at kalde den sidste af ovennævnte muligheder for en barnestol, da der egentlig blot er tale om et sæde. Denne model har været kendt i mange år og kaldes for et traktorsæde til cyklen.

Det siger sig selv, at barnets komfort ikke er lige så god på et sådant sæde som i en rigtig barnestol, der har ryglæn. Fordelen er dog, at barnet kan følge med i alt, hvad der foregår og få stimuleret sin store nysgerrighed med denne model.

Køb en luksus cykelstol hos os

I vores udvalg er der nogle deciderede luksusstole. Et barn sidder virkelig godt i disse cykelstole. Hvis du investerer i en af disse cykelstole, garanterer vi, at dit barn vil nyde enhver cykeltur fremover.

En af luksusstolene er af mærket Yepp. Ud over at denne stol har et stort dejligt ryglæn, medfølger der også fodstøtter til denne stol. I disse fodstøtter kan barnet hvile sine små fødder, hvilket bidrager til at gøre cykelturen endnu mere afslappet for barnet. Cykelstolen fra Yepp er en dejlig robust cykelstol, som egner sig perfekt til børn, der er op til seks år.

Cykelstolen overholder de strengeste europæiske sikkerhedskrav. I den forbindelse er det værd at nævne, at cykelstolen har en 5-punktssikkerhedssele, som ingen børn kan åbne uden hjælp fra en voksen. Stolen er derfor perfekt til beskyttende forældre.  

Det er ikke kun os, der hævder, at denne cykelstol er en decideret luksusstol. Den er yderst anerkendt og har blandt andet vundet Tænks store cykelstol-test.

Har du spørgsmål til barnestole til cykel eller andet?

Hvis du har spørgsmål eller lignende angående vores barnestole, er du meget velkommen til at give os et kald på 70 70 75 13, så vil vores venlige, kompetente kundeservicepersonale være dig behjælpelig.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker i København K eller Ø. Vi kan desuden også hjælpe dig med at montere barnestolen, hvis du kigger forbi en af vores butikker.

Mulighed for fri fragt og hurtig levering

Hvis du køber for over 599 kr., giver dig fri fragt. Vi bestræber os på at levere produkterne så hurtigt som muligt. Leveringstiden for en cykelstol er mellem en og tre dage, og det tager oftere en dag, end det tager tre.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13