Flaskeholdere

Du er ude at cykle en  tur, pludselige melder tørsten sig. Hvad gør du hvis du ikke har en vandflaske lige ved hånden? Med en flaskeholder fra pedalatleten.dk, har du altid en vandflaske lige ved hånden. Du undgår at skulle lede efter et supermarked, for at købe vand eller andet. Det er nemt og hurtigt at benytte sig af en flaskeholder, som kan rumme forskellige størrelser flasker. Køb flaskerholdere hos Pedalatleten.

30 vare(r)

pr. side

30 vare(r)

pr. side

Hvad skal du bruge din flaskeholder til?

Cykler du lange ture eller bare frem og tilbage til arbejde? Det er vigtigt at have en vandflaske ved hånden, når man er ude og cykle. Især på varme dage. For på varme dage eller ved høj fysisk aktivitet, kan der opstå dehydrering. Dehydrering opstår når din krop mangler væske, så derfor er det vigtigt at have en vandflaske tæt på sig, når du er ude og cykle.  Især professionelle cyklister har brug for meget vand.

Prisen og vægt på holderen til din flaske

Vores flaskeholdere varierer meget i prisen, du kan få en flaskeholder til 55 kr. eller du kan få en til 400 kr. Grunden til at prisen varierer så meget, er at de er lavet af forskellige materialer, hvilket medvirker til at vægten på flaskeholderen variere meget. For dig som kun skal bruge en flaskeholder til hverdagsbrug, er det ikke så væsentlig hvor meget den vejer. Men for dig som bruger flaskeholdere til professionelt brug, tæller hver enkelt ting man tilføjer til cyklen.

Jo mindre din cykel vejer, jo mindre energi skal du bruge på at komme fremad.

De flaskeholdere der koster 400 kr. er lavet af carbon/kulfiber fra flyindustrien. Dette materiale er meget let, hvilket også gør, at selve flaskeholderen bliver let. Denne slags flaskeholder vejer nemlig kun 20 gram.

Vores andre flaskeholdere er enten lavet af plastik eller aluminium, hvilket også sikre en lav vægt. Dog ikke så lav vægt som en carbon flaskeholder. Disse varierer desuden også meget i prisen, så der vil være noget til enhver.

Køb flaskeholder

Vi har flaskeholdere i forskellige farver, forskellige størrelser og forskelligt materiale. Derfor vil der med garanti være en der passer dig og din cykel. Flaskeholderne skal monteres på stellet af cyklen.

Vi har en flaske holder, som kan monteres på stellet, så du kan få fat i din vandflaske fra begge sider. Vi har flaskeholdere som kan justeres i størrelsen, så den passer til mange slags vandflasker.

Desuden har vi en flaskeholder som kan lyse. Du bliver meget mere synlig på din cykel og kan desuden nemt finde din flaske, selv når det er mørkt. Der er LED lys i flaskeholderen og kan vises i 5 forskellige farver.

Hvis du ikke kan nøjes med en vandflaske, kan du nemt montere en ekstra flaskeholder. Vi har en, som kan sættes fast evt. På styret eller på sadelpinden. På denne måde har du hurtig adgang til endnu en vandflaske.

Er du i tvivl?

Skulle du være i tvivl om den mindste ting, eller bare har nogle spørgsmål. Så er du altid velkommen til at komme forbi butikken i København Ø eller K, eller kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig og besvare alle spørgsmål om stort og småt.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13