Smartphone tilbehør

Hvis du vælter på din cykel og har din telefon med dig, er det dejligt, at vide sig sikker på, at den ikke går i stykker. Dette kan du gøre ved hjælp af et vores fantastiske smartphone covers og tilbehør. Vores covers er meget hårdføre og gør, at man kan vide sig mere sikker, hvis uheldet skulle være ude og man taber den. Alle vores smartphone covers er vandtætte. Derfor kan du nemt tage din smartphone med dig i al slags vejr. Desuden passer vores covers til Iphone, Samsung og flere slags smartphones. Køb smartphone tilbehør hos Pedalatleten.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Lækkert tilbehør til din smartphone

Smartphones er vigtig for mange, så derfor er det essentielt at passe på den. Man vil gerne undgå at skulle reparere den, hvis skærmen nu skulle gå i stykker, eller den skulle gå i stykker på andre måder. Vi har et bredt udvalg af vandtætte smartphone covers.

Topeak ridecase

Med dette cover kan du nemt og hurtigt sætte din iPhone fast på cyklen og have den ved hånden til GPS, lytte til musik og meget mere mens du cykler. Sammen med coveret følger monteringsbeslag med, som skal sættes fast oppe ved styret. 

RideCase har et beskyttende lag carbon, der er integreret med det stærke plastic skelet, der sikkert holder telefonen fast på turen. Eftersom at din smartphone sidder fast på cyklen, undgår du at lede efter den i lommer og andet, hvilket i værste fald kan forårsage ulykker.  

Dette cover er vandtæt, så du kan bruge din smartphone i al slags vejr. Desuden passer coveret til et hav af smartphones, så det gælder bare om, at finde den der passer til din telefon.

Topeak drybag

En Topeak drybag er en fantastisk måde til at kunne betjene din smartphone eller bruge gps, under dine cykelture.

Topeak drybag har en skum indpakning for beskyttelse og en forside i klart, blødt plastik med touch funktion til at betjene og se displayet. Hele din smartphone er altså pakket ned i en slags vandtæt pose, hvilket gør, at du kan holde din smartphone tør i al slags vejr.

Du kan hurtigt montere coveret og smartphonen på cyklen, med det monteringsbeslag der medfølger. Når smartphonen sidder godt og sikkert fast på styret, kan du nemt betjene den og bruge den til hvad du vil.

Topeak Kadencemåler og pulsmåler

Udover smartphonecovers, har vi også tilbehør til din smartphone, som kan måle på hvordan du agere når du cykler.

Vi har en kadence- og fartmåler med indbygget Bluetooth. Måleren samarbejder med din smartphone via bluetooth, så du kan se hvor hurtigt du køre. Når måleren ser på kadence, betyder det at den ser på, det antal pedalomdrejninger du tager, målt pr. minut. 

Med kandence- og fartmåleren medfølger monteringsbeslag, du nemt kan sætte fast på cyklen.

Dette samme gælder for pulsmåleren, den samarbejder også med din smartphone via bluetooth. Denne måler ser dog ikke på hvor hurtigt du kører eller på din kadence, men på hvor høj din puls er, når du er ude og cykle. Pulsmåleren skal du som cyklist selv have på, den skal sidde nedenunder dit bryst.

Begge vores målere er fra Topeak og kan holde i 1800 timer, hvilket svarer til omkring 5 år. Du behøver altså meget sjældent købe nye batterier, da levetiden er lang.

Topeak Powerbank

Hvis du er ude og køre lange ture, og bruger din smartphone meget, kan du risikere at den går ud. Man kan være uheldig og fare vild, miste muligheden for at ringe til nogen, hvis der skulle ske noget osv. En powerbank fra Topeak, kan hjælpe dig af med dette problem.

Den er specielt designet til at kunne oplade smartphones på cykelturen. Batteriet monteres på undersiden af styrets frempind, og kan oplade iPhone 4 og opefter, iPads eller andre smartphones op til 3 gange.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om hvilket cover, der passer til din smartphone? Er du ikke helt sikker på, hvordan sådan en kadencemåler virker? Så kom forbi butikken i København K eller i Ø og tag en snak med os, eller kontakt os telefonisk. Vi står klar til at hjælpe dig med stort som småt og giver dig vejledning til hvordan du bedst kan bruge dit smartphonecover eller de forskellige målere.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13