Støtteben

Har du købt cyklen og mangler lige det sidste tilbehør? Eller har du brug for en nyt støtteben? Tag et kig på vores store udvalg af støtteben fra Atran Velo.

Vi har sidestøtteben, dobbelt støtteben samt bagstøtteben. Så der burde være noget for enhver smag. Køb støtteben hos Pedalatleten.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Køb støtteben

Bruger du for meget tid, på at lede efter et sted at parkere din cykel? Hvor fjernes cykler uden ansvar, og hvor var det lige det cykelstativ var henne? Det kan være svært at finde et sted og stille sin cykel. Her kommer støttebenet til din hjælp, sådan at du kan “parkere” din cykel som det passer dig. Støttebenet bliver tit overset, eller omfattet som en ligegyldig del af cyklen. Men den dag du ikke kan finde et cykelstativ vil du være taknemmelig for at have et støtteben.

Sidestøtteben

Sidestøtteben er det traditionelle støtteben, der sidder under pedalerne, eller et lille stykke bagved. Det er nok det mest populære støtteben, grundet dets enkelthed og funktionalitet.

Nemt at montere og nemt at bruge, der er en grund til sidestøtteben er en klassiker.

Et sidestøtteben kan typisk holde din cykel oprejst, dog kan situationer forekomme hvor andre typer bør undersøges.

Dobbeltstøtteben

Et dobbelt støtteben er ligesom et sidestøtteben, monteret under pedalerne eller et stykke bagved. Som navnet indikerer har dobbelt støtteben to ben, hvorpå cyklens vægt kan placeres.

De giver større balance end andre typer af støtteben, grundet de flere ben. Dog er de grundet større materiale brug, traditionelt dyre end sidestøtteben. Derfor bør dobbelt støtteben kun benyttes hvis der decideret er behov for det.

Dobbelt støtteben bør anvendes hvis du har en tung cykel. Eksempelvis hvis der er monteret tasker, kurv, bagagebærer eller frontlad. Da disse gør din cykel mere tilbøjelig til at vælte.

Her tilbyder dobbelt støttebenet større balance end andre typer støtteben, og kan derfor holde din cykel på plads.

Bagstøtteben

Denne type støtteben benyttes traditionelt på racercykler og mountainbikes, da der ikke er plads til et normalt sidestøtteben under pedalerne. Her placeres et bagstøtteben som navnet indikere ved baghjulet, hvor den monteres ved navet.

Valg af støtteben

Når du vælger et støtteben bør du vælge udfra din cykels vægt, og mulighed for placering.

Det giver sig selv at hvis der ikke er plads under pedalerne, er et bagstøtteben nødvendigt.

Dog afhænger valget mellem sidestøtteben og dobbelt støtteben af din cykels vægt. Hvis du har en let cykel, vil et sidestøtteben tilbyde dig alt den balance du har brug for. Hvorimod du ved en tung cykel har brug for et dobbelt støtteben til at balancere din cykel.

Andet tilbehør?

Mangler du mere til cyklen? Få det bedste ud af din cykel med tilbehør fra Pedalatleten. Har du husket lygterne? Eller en lås? Vi har et stort udvalg af cykeltilbehør, kig eksempelvis på vores bagagebærer eller cykelkurve.

Eller mangler du det sidste udstyr til dig selv? Vi har et bredt udvalg af cykeltøj hos Pedalatleten. Tag et kig på vores hovedbeklædning eller warmers, der kan få dig varmt igennem de kolde tider.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13