Tasker

Der findes mange måder du kan transportere dine ting frem og tilbage på din cykel. Dette kunne f.eks være med nogle af vores lækre cykeltasker, som både kan monteres bag på cyklen, midt på cyklen og foran på cyklen. Desuden kan du købe cykeltasker, som er vandtætte. Derfor kan du altid tage din cykeltaske med dig, uanset hvordan vejret er. Hos pedalatlen.dk har vi et stort udvalg af store og små cykeltasker, som medvirker til, at der er en taske der passer dit behov. Køb cykeltaske hos Pedalatleten.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Køb cykeltaske

Har du brug for en taske som kan rumme meget eller mindre? Så har vi en til dig. Vi har cykeltasker fra abus og fra topeak, som sikrer dig gode kvalitetsprodukter.

Vi har sadeltasker som skal monteres omkring sadelpinden. Disse slags tasker er ofte ikke så store, så de er perfekte til at rumme cykelværktøj eller andet småt, såsom din telefon, pung og mindre vandflasker. Denne type cykeltaske er praktisk, da den ikke kræver at du har et bagagebærer. Derfor kan den monteres på alle slags cykler, lige fra klassiske cykler til racercykler.

Steltasker skal monteres på det øverste rør på din cykel og enkelte skal desuden også monteres på styret. Steltasker har en ideel placering til dig, som gerne vil have hurtig og nem adgang til dine ting i tasken. Du kan nemt have energibarer, telefon, pung, vandflasker, cykellås eller værktøjer i.

Vi har en steltaske, som er designet til det formål at rumme en vandflaske på 0.5L. Den hjælper med at holde drikke enten kolde eller varme.

Er du træt af din cykelkurv? Så er en styrtaske et godt alternativ! En styrtaske er yderst brugervenlig. Den kan hurtigt monteres på din cykle og tages af igen. Du kan altså tage denne taske med dig og ind og handle. Desuden sikrer du dig imod tyveri. Vores styrtasker indeholder et klart etui til kort, skulderrem, håndtag og regncover.

Hvis du derimod ikke vil have en taske som skal monteres på cyklen, kan en rygsæk være fordelagtig. Her kan du nemt have alt dit opbevaring. Du kan desuden have rygsækken med dig overalt, da den ikke sidder fast nogle steder.

Vandtætte cykeltasker

Skal du bruge din cykeltaske i Danmark? Eller mere til ferier i udlandet? Det kan være vigtigt at overveje hvad man skal bruge sin cykeltaske til og hvornår. Hvis man f.eks. Skal bruge den meget i Danmark, kan det være en fordel at tænke på vejret. Det regner en del i danmark, og derfor vil en vandtæt cykeltaske være perfekt. Ved at vælge en vandtæt cykeltaske, slipper du for våde ting og at skulle finde et regnslag til din cykeltaske. De tasker som ikke er vandtætte, har oftest et regnslag med sig, når du køber den.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om noget? Eller mangler du bare gode råd til køb af din nye cykeltaske? Du er altid velkommen til at komme forbi butikken i København Ø eller K eller kontakte os. Vi står klar til at råde og vejlede dig, så du får købt den rette cykeltaske til dit behov.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13