Vedligeholdelse

Når du køber en cykel laver du en investering, og der findes ingen bedre måde at beskytte den investering på, end ved at vedligeholde din cykel. Om det er rengøring af cyklen, at holde kæden smurt, eller at holde dække oppumpet, der er en lang række ting du kan gøre for at holde din cykel i topform. Pedalatleten har et kæmpe udvalg af rengørings elementer, smøremidler og værktøj, så du kan så give din cykel den behandling den fortjener. Køb produkter til vedligeholdelse af cykel hos Pedalatleten

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Cykel rengøring

Rengøringen af cyklen og dens bevægelige dele, er mindst lige så vigtig som at holde kæden smurt. Hvis du undlader at vaske din cykel om sommeren risikere du, at væsker og vejsnavs arbejder sig ind i skruer og aluminiumskomponenter på cyklen, og begynder at nedbryde dem. Pedalatleten har løsningen til at holde din cykel skinnende rent, hele året rundt. Vi har et udvalg af rengøringssprays og børster der er oplagt til overfladerengøring af stellet og komponenter på cyklen. Rengøringsmidlet er mild, så der ikke nogen chance for at skade stellet og andre dele på cyklen. Hvis du kombinere vores cykelrens med en børste, kan du sikrer dig at du når ind til alle de besværlige steder på cyklen. Pedalatleten har også en silikone polish der giver alle komponenterne en skinnede overflade med høj glans.

Kæderens

Har du brug for at gøre din cykelkæde og kassette ren? Vi har affedtningsmidler (Kæderens) og kassettebørster, der kan hjælpe dig med at fjerne olierester og fedt fra din kæde, kassette og dit gearsystem. Med vores kæderens og kassettebørste kan du at nå hullerne mellem tandhjul og klinger. Derefter kan du bruge en kæderenser der gør rengøringen af kæden til en leg. Se vores udvalg af rengørings elementer her.

Køb cykel olie

Hvis du vil have en velfungerende og langtidsholdbar cykel, så er det vigtigt ofte at smøre kædens bevægelige dele. Før du smøre kæden, er det vigtigt at den er vasket ren for olierester og tørret af. Når kæden er tør, er der tre steder på cyklen der har behov for at blive smurt. Kædens ringe skal smøres hvor de er i kontakt med de andre ringe på kæden. Derefter, skal indersiden af kæderullerne smøres. Til sidst kan det være en fordel at smøre de ydre sideplader på kædens ringe. Ved at smøre kæden regelmæssigt undgår du at den ruster, så du kan nyde din cykeltur. Når du skal vælge olie til kæden skal du første og fremmest overveje hvilke vejrforhold du kommer til at cykle i. Pedalatleten har tre forskellige typer olie, der er lavet til at modstå tre forskellige vejrforhold. Vi har en olie til våde forhold, der har en tykkere konsistens så den ikke bliver vasket af, når det regner eller når du cykler på våde veje. Vores variant til tørre forhold er tyndere, og derfor mindre tilbøjelig til at tiltrække støv. Vores sidste olie kombinere de andre to, for at skabe en effektiv olie der kan beskytte din cykel mod regn, støv og skidt. Se vores udvalg af smøremidler her.  

Køb cykelværktøj

Pedalatleten har et bredt udvalg af nøgler, aftrækkere og diverse andre værktøjer. Vores multiværktøjer er det perfekte værktøj, til dagligdags vedligeholdelse af cyklen. Multiværktøjet fås i varianter med 7 til 20 forskellige nøgler, herunder, unbrako- og torx nøgler, egerstrammere, kædestrammere og skruetrækkere. Desuden, har vi et udvalg af Y-nøgler, der med sit behagelige greb kan gøre det lettere at nå de mere besværlige skruer på cyklen.

Vi har et udvalg af kassette aftrækkere, til montering og afmontering af kassetten. Endvidere, har vi et bredt udvalg af aftrækker hoveder til de mest anvendte typer. Hvis du mangler en arbejdsstand til at spænde cyklen fast, når du arbejder på den, har Pedalatleten løsningen. Vi har nemlig arbejdsstandere der kan fås enten som mobil, eller som vægbeslag. Se vores udvalg at cykelværktøj her.

Garanti og levering af vores produkter til vedligeholdelse af cykler

Hos Pedalatleten har vi et udvalg af rengørings elementer, smøremidler og værktøj. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13