Rengøring

At holde din cykel ren hjælper med at forhindre jord, græs og andet skidt i at ophobe sig cyklens bevægelige dele. Uden regelmæssig rengøring af cyklen risikere du at skidtet æder sig ind i de mekaniske dele og laver uoprettelige skader på din cykel. Heldigvis har Pedalatleten et nøje udvalgt sortiment af rengøring elementer, der kan få din cykel til at se lige så ny ud, som den dag du købte den.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Hvorfor er det vigtigt at holde cyklen ren?

Når det kommer til vedligeholdelse af cyklen, tænker de fleste på at smøre kæden og at tørre vandet af efter du har cyklet i regnvejr. Men der er faktisk et punkt på dagsordenen der er mindst lige så vigtig. Rengøring af cyklen kan måske virke som en ubetydelig del af vedligeholdelsen men det kunne ikke være længere fra sandheden. I de varme sommerdage kan du ikke undgå at svede når du cykler.

Denne sved og andre væsker kan ende op på skruer og aluminiumskomponenter på cyklen og lige så stille begynde at nedbryde dem, hvis de bliver vasket. Hvis du tager et kig på din cykels bremsekaliber og krankboks, der vil sandsynligvis være tørrede vejsnavs på overfladen. Det er vigtigt at vaske denne snavs væk, før den kan arbejde sig ind i det beskyttende lag af fedt, og videre ind i lejerne. Du bør også se på din kæde. Er den lys og skinnende? Eller er den sort og fedtet? Det er nødvendigt at smøre kæden for at holde den lydløs og gøre gearskiftet gnidningsfri. Problemet er, at folk ofte glemmer at tørre den overskydende olie af på kæden, og det kan skade kæden på længere sigt. Ved regelmæssigt rengøring og affedtning af din kæde kan du sikre, at snavs og olie ikke slider leddene i kæden og kassetten.

Du kan købe et rengøringssæt med 6 eller 8 dele hos Pedalatleten, der har alt hvad du skal bruge, for at give din cykel den behandling den fortjener.

Generel rengøring af cyklen

Til overfladerengøring af stellet og komponenter på din cykel har vi et udvalg af rengøingssprays og børster. En generel rengøring af cyklen, eller cykelvask, har til formål at fjerne alt den genstridige snavs fra cykelstellet og  diverse komponenter på din cykel. Med vores udvalg af rengøringsprodukter kan hele processen blive meget lettere.

De rengøringsmidler der findes i vores “all-purpose” varianter er ikke så stærke som affedtningsmidler, så de er ideelle til overfladerengøring af cyklen. Vores rengøringsspray er perfekt til at fjerne skidt fra cyklens stel, sadel, styr, dæk og hjul. Hvis du kombinere vores cykelrens med en børste, kan du sikre dig at du når ind til alle de steder der er svære at nå, hvor vej snavset med sikkerhed har sat sig.

Udover vores rengøringsspray har vi også en silikone polish, der består af en silikone/voks blanding i høj kvalitet. Denne blanding gør det muligt hurtigt at rengøre cyklen, og give alle komponenterne en skinnende overflade med høj glans. Vi har også rensesnore til at hjælpe dig med at nå ind til de besværlige steder på cyklen.

Rengøring af kæden

Hvis du mangler en effektiv løsning til rengøring af din cykelkæde og kasette, har vi et udvalg af affedtningsmidler og kassettebørster. Affedtnings- og rengøringsmidler hjælper med at fjerne oilierester og fedt fra dit gearsystem, så du kan holde dine komponenter rene og velfungerende. Affedtningsmidler er stærkere end almindelige rengøringsmidler, så det anbefales at affedtningsmidlet ikke kommer i kontakt med lejer og kabler, da det sætter sig som fedt der skal vaskes af igen. Med et affedtningsmiddel fra Pedalatleten bliver rengøringen af din cykelkæde, kassette og klinger meget lettere og hurtigere. Ved hjælp af vores kæderens og kassettebørste kan du at nå hullerne mellem tandhjul og klinger. Derefter kan du bruge en kæderenser der gør rengøringen af kæden til en leg.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et udvalg af rengørings elementer til alle formål. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13