Værktøj

“Det rette værktøj til jobbet”, har aldrig været lige så vigtig som når du skal reparere og vedligeholde din cykel. En moderne cykel består af mange forskellige unikke dele, der gør din cykel i stand til at bremse, skifte gear og accelerer med præcision. Cyklen skal præstere under uforudsigelige vejrforhold, og på diverse vejoverflader. Når du har så mange forskellige dele på cyklen, er det også nødvendigt at have styr på værktøjet. Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykelværktøj fra Cyklo og Topeak, så du kan give din cykel den vedligeholdelse den fortjener.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Vores udvalg af værktøj

Hvis du mangler værktøj til at reparere din cykel, så er du kommet til det rette sted. Pedalatleten har nemlig et bredt udvalg nøgler, aftrækkere og diverse andre værktøjer. Ud af de mange værktøjer til cyklen, så er hex nøglen en af de første og vigtigste værktøjer i cyklistens værktøjskasse. Mange dele på cyklen er samlet med hex og torx skruer og kræver en hex, torx eller unbrako nøgle for at fjerne. Et multiværktøj kan hjælpe dig med at klarer det meste dagligdags vedligeholdelsesarbejde, som justering af sædehøjden, spænde bremserne og stramme gearene. Vi har også et udvalg af Y-nøgler der fås i forskellige størrelser. Y-nøglen har et behageligt greb og gør det lettere at nå de mere besværlige skruer på cyklen. Pedalatleten har et udvalg af multiværktøjer og Y-nøgler, der indeholder unbrako- og torx nøgler, egerstrammere, kædestrammere og skruetrækkere. Vores multiværktøj fås i varianter med 7 til 20 forskellige nøgler. Vores multiværktøj findes i både alm. og mini størrelse.

Til afmontering og montering af kassetten, har vi kassette aftrækkere samt et bredt udvalg af aftrækker hoveder til de meste anvendte typer. På de fleste moderne kassette systemer, er tandhjulene forsynet med takker. Tandhjulene sidder på frihjulsnavet og holdes fast af en låsering. Derfor er det vigtigt at du vælger de aftrækkere der passer til tandhjulene på din cykel. Vi har også et udvalg af krankaftrækkere og kædeadskillere, hvis du har brug for at lave reparationer på din kæde. Når du skal skifte kæde, dæk og andre dele på cyklen, er det anbefalet at have en arbejdsstation hvor cyklen kan spændes fast mens du arbejder på den. Til det formål har vi arbejdsstandere der kan fås enten som mobil, eller som vægbeslag.

Yderligere, har vi hos Pedalatleten et udvalg af diverse nyttige cykelværktøjer. Vi har en slitage måler, der kan fortælle dig hvornår det er tid til at skifte din kæde. Vi har også sadelrørs målere, pedalnøgler og nedstrygere til at hjælpe dig med vedligeholdelsen af din cykel.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af værktøj til alle formål. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13